Award-winnende Aerohive Consultants

Cloudcarrier wordt door Aerohive erkend als officiële business partner en Aerohive consultant. Deze status is verkregen doordat onze consultants zorgvuldig worden opgeleid zodat zij altijd in bezit zijn van de laatste Aerohive en Wi-Fi certificeringen. Ook is door Aerohive de Runner UP Innovation Award aan ons uitgereikt. Deze hebben wij gewonnen door onze innovatieve oplossing genaamd “PPSK-Kiosk”. Daarnaast heeft Cloudcarrier zich bewezen door het succesvol afronden van Aerohive Wi-Fi projecten in de praktijk.

Cloudcarrier is Aerohive Authorised Partner
Cloudcarrier Aerohive (nu Extreme Networks) Innovation Award Runner-Up

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Of maak een afspraak voor een Wi-Fi demo.

Super snel Wi-Fi en een betrouwbaar netwerk zorgt voor een geweldige ervaring. Laat je adviseren door Cloudcarrier.

Cloudcarrier traint medewerkers die na een implementatie zelf het Aerohive Wi-Fi netwerk wilt kunnen onderhouden en monitoren.

Aerohive Networks Logo

ROL VAN EEN AEROHIVE CONSULTANT

Onze rol als erkend Aerohive consultant is het adviseren van bedrijven bij de aanschaf en de levering. Onze voornaamste taak die hieruit voortvloeit is het juist inrichten van het netwerk naar de wensen van het bedrijf. Cloudcarrier levert zowel advies, implementatie als support.

Laat je adviseren over de verschillende Wi-Fi toepassingen per sector zoals: Educatie, Enterprise, Zorginstellingen, retail en uiteraard het MKB. Aerohive biedt voor al deze sectoren geweldige toepassingen. Denk bijvoorbeeld indoor GPS (Wi-Fi location tracking)!

Een selectie van Aerohive AccesPoints

AP122 / 122X

De AP122 en AP122X zijn bedoeld voor middelgrote ruimtes en hebben een mooie, compacte afmeting. De geïntegreerde Bluetooth Low Energy (BLE) radio en USB-poort zorgt ervoor dat deze Access Points geschikt zijn voor gebruik met Internet of Things apparatuur of locatie-georiënteerde diensten.
Een aantal specificaties op een rijtje:
Dual-radio 802.11ac
2×2:2 MIMO
1.2 GB per seconde
Bluetooth Low Energy
USB

AP122
AP130

AP130

De AP130 is een krachtig Access Point. Hierdoor is die geschikt voor ruimtes waarin veel apparaten tegelijk verbonden zijn met Wi-Fi. De AP130 is door zijn schaalbaarheid enorm goed in te zetten in zowel kleine organisaties als enterprise omgevingen.
Dit doet de AP130 met de volgende specificaties
Dual-radio 802.11ac
2×2:2 MIMO
1.2 GB per seconde

AP230

Met de AP230 ben je verzekerd van een krachtig Access Point. Doordat er per Access Point veel apparaten tegelijkertijd verbinding kunnen hebben is deze uitermate geschikt voor de Enterprise organisaties. Met 3×3:3 MIMO is dit Access Point nog meer gericht op de toekomst dan de AP130.
Dual-radio 802.11ac
3×3:3 MIMO
1.7 GB per seconde

AP230
AP1130, Aerohive, WiFi, Cloudcarrier

AP1130

De Aerohive AP1130 is ontworpen voor hoge prestaties in buitenomgevingen waar hoge bandbreedtes nodig zijn. De AP1130 is bestand tegen extreme temperaturen, heeft een waterdichte behuizing en is daarmee in praktisch iedere omgeving in te zetten. Met twee antennes op de verschillende GHz-banden, en de mogelijkheid om beide banden tegelijk te ondersteunen, kunnen zowel 802.11ac als 80211a, b, en n clients ondersteund worden.

AP150

De AP150W is een compact Access Point gericht op enterprise omgevingen met Switch mogelijkheden. Het Access Point heeft een wallmount model. Dit is gemaakt om van bestaande wall-outlets gebruik te maken. Daarnaast is dit Access Point geschikt voor het gebruik van Internet of Things apparatuur. Ondersteuning voor 3×3:3 802.11ac Wave 2 zorgt voor krachtige draadloze snelheden tot aan 1,3 Gbps. Met vier extra Ethernet aansluitingen is het zelfs mogelijk om VoIP telefoons of IP camera’s aan te sluiten op de AP150W.

AP150W
AP250

AP250

De Aerohive AP250 is uitermate geschikt voor een zakelijke, professionele netwerk-omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, scholen of ziekenhuizen. Door de krachtige antenne, met ondersteuning voor 3×3 Wave 2 802.11ac technologie, heb je met meerdere gebruikers nog een enorm stabiel en krachtige verbinding. Daarnaast is het mogelijk om alle antennes op de 5Ghz uit te laten zenden. Ideal als je organisatie werkt met moderne apparatuur.

AP245X

Met een Dual Radio 802.11ac/n Wave 2 radio technologie is de AP245X een enorm krachtig Access Point. Geschikt voor 3×3:3 MU-MIMO 450 + 1300Mbps. De externe antenne’s zorgen voor een grote dekking, met stabiel bereik. Uitermate geschikt voor omgevingen die slechte dekking ondervinden.
802.11ac Wave 2
3×3:3 MIMO
1,3GB per seconde

AP245X
AP550, Aerohive, WiFi, Cloudcarrier

AP550

De Aerohive AP550 is gebouwd voor het verwerken van heel veel WiFi apparatuur in 1 ruimte. Zoals in een congreszaal of een stadium. De Aerohive AP550 is het krachtigste model van Aerohive en zet een nieuwe standaard in het verwerken van WiFi signalen. Dit Access Point heeft een reeks aan enterprise mogelijkheden waardoor de zwaarste taken alsnog verwerkt kunnen worden. De geïntegreerde Bluetooth Low Energy (BLE) radio en USB-poort zorgt ervoor dat dit Access Point geschikt is voor gebruik met Internet of Things apparatuur of locatie-georiënteerde diensten.

Een selectie van onze klanten

Uitproberen?

Ontvang een gratis Aerohive AP om de Aerohive Wi-Fi oplossing uit te proberen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem Contact met ons op

  • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.