Aerohive Consultants

Cloudcarrier wordt door Aerohive erkend als officiële business partner en Aerohive consultant. Deze status is verkregen doordat onze consultants zorgvuldig worden opgeleid zodat zij altijd in bezit zijn van de laatste Aerohive en Wi-Fi certificeringen. Daarnaast heeft Cloudcarrier zich bewezen door het succesvol afronden van Aerohive Wi-Fi projecten in de praktijk.

aerohive, aerohive partner, logo

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Of maak een afspraak voor een Wi-Fi demo.

Super snel Wi-Fi en een betrouwbaar netwerk zorgt voor een geweldige ervaring. Laat je adviseren door Cloudcarrier.

Cloudcarrier traint medewerkers die na een implementatie zelf het Aerohive Wi-Fi netwerk wilt kunnen onderhouden en monitoren.

aerohive-logo

ROL VAN EEN AEROHIVE CONSULTANT

Onze rol als erkend Aerohive consultant is het adviseren van bedrijven bij de aanschaf en de levering. Onze voornaamste taak die hieruit voortvloeit is het juist inrichten van het netwerk naar de wensen van het bedrijf. Cloudcarrier levert zowel advies, implementatie als support.

Laat je adviseren over de verschillende Wi-Fi toepassingen per sector zoals: Educatie, Enterprise, Zorginstellingen, retail en uiteraard het MKB. Aerohive biedt voor al deze sectoren geweldige toepassingen. Denk bijvoorbeeld indoor GPS (Wi-Fi location tracking)!

Een selectie van Aerohive AccesPoints

AP550

Dit AP is instaat om zich onmiddellijk aan te passen aan de steeds veranderende capaciteitseisen voor WiFi. De AP550 beschikt over 4×4: 4 MU-MIMO met geaggregeerde datasnelheden tot 3,46 Gbps per toegangspunt. Software configureerbare, dubbele 5 GHz 80.11ac radio’s.

IT-managers worden hiermee in staat gesteld om de beste dekking en capaciteit te leveren en hiermee de ROI te maximaliseren. Daarnaast beschikt de AP550 over ingebouwde BLE (Bluetooth Low Energy). Hierdoor zijn indoor location tracking en andere locatie-gebaseerde mobiele diensten mogelijk.

AP550, Aerohive, WiFi, Cloudcarrier
AP390, Aerohive, WiFi, Cloudcarrier

AP390

De AP370 biedt hoge prestaties met datasnelheden tot 1750 Mbps met twee gelijktijdige 2.4Ghz 802.11n/g/b en 5Ghz 802.11ac/n/a radio’s die 802.11a, b, g en n clients ondersteunen. Dit AccessPoint werkt naadloos samen met de andere Aerohive apparaten waardoor een optimale gebruikerservaring gerealiseerd wordt.

AP1130

De Aerohive AP1130 is ontworpen voor hoge prestaties in buitenomgevingen waar hoge bandbreedtes nodig zijn. De AP1130 is bestand tegen extreme temperaturen, heeft een waterdichte behuizing en is daarmee in praktisch iedere omgeving in te zetten. Met twee antennes op de verschillende GHz-banden, en de mogelijkheid om beide banden tegelijk te ondersteunen, kunnen zowel 802.11ac als 80211a, b, en n clients ondersteund worden.

AP1130, Aerohive, WiFi, Cloudcarrier
Een AP uitproberen?

Een selectie van onze klanten

Uitproberen?

Ontvang een gratis Aerohive AP om de Aerohive Wi-Fi oplossing uit te proberen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Fill out my online form