De markt vraagt om stabiele Wi-Fi

Waar bedraad internet vroeger de standaard was, neemt Wi-Fi nu het voortouw. Maar dit Wi-Fi moet wel betrouwbaar en veilig zijn. Om deze reden zet Cloudcarrier professionele Extreme Networks Wi-Fi apparatuur in, zodat draadloos internet wordt ervaren als prettig en stabiel.

 • Snel Wi-Fi tot 2400Mbit via de nieuwe AX standaard

 • Controller-less en dus schaalbaar

 • Mesh netwerkredundantie zorgt voor zelf herstellend netwerk

 • Alle standaard security protocollen worden ondersteund met daarbij een aantal unieke zoals de Private PSK

 • Gecertificeerd Award-winnende Extreme Networks Consultant. Heb jij vragen over Extreme Networks Wi-Fi producten? Neem contact met ons op!

Stel je Wi-Fi vraag nu!

Bel ons op 088-25 22 010

Neem contact met ons op

Tel: 0882522010

wifi

ERVARING VAN ONZE KLANTEN

Bij Cloudcarrier willen wij dat klanten blij worden van hun werkplek. Daarom is onze missie niet volbracht tot de klant echt tevreden is. Lees hier onder wat onze klanten van ons vinden.

Cloudcarrier heeft een modern Extreme Networks Wi-Fi netwerk gerealiseerd. Dit Wifi netwerk voorziet zowel de medewerkers, medische apparatuur als de gasten van een veilig en betrouwbaar Wi-Fi netwerk. Dit project beslaat 68 Extreme Networks Access Points en 8 switches verspreid over 4 vestigingen.

Jakob Kluyver, Huid medisch centrum

In opdracht van LEV-WN heeft Cloudcarrier in twee maanden een volledig dekkend Wi-Fi netwerk verzorgt voor 25 basisscholen en het hoofdkantoor door heel west Nederland. Met meer dan 230 Wi-Fi punten was dit een groot project wat binnen de scope is gebleven van ons ICT vraagstuk, budget en planning. 3500 leerlingen maken dagelijks gebruikt van het Wi-Fi netwerk met tal van verschillende Wi-Fi devices. Daarnaast verzorgt Cloudcarrier support en updates over al onze locaties. Lees hier het volledige bericht

Rene Tromp, namens LEV-WN
Terre Des Hommes

Voor ons kantoor in DenHaag, de 2 regiokantoren, 40 winkels en de 7 landenkantoren verspreid over Asia en Africa heeft Cloudcarrier het overkoepelende Extreme Networks Wi-Fi netwerk gerealiseerd. We managen alles uit de Cloud en zijn nu echt flexibel.

Remco Simons, Terre des hommes
Extreme Networks logo

WAT BIEDT EXTREME NETWORKS WI-FI?

Een Extreme Networks Wi-Fi netwerk bestaat uit verschillende AccessPoints. Deze worden aangestuurd door de Extreme Cloud IQ. Dit zorgt ervoor dat het netwerk gemakkelijk te beheren is. Extreme Networks Wi-Fi biedt een schaalbaar netwerk, dat meegroeit met de organisatie.

Cloudcarrier de Wi-Fi specialist

De Wi-Fi specialisten bij Cloudcarrier zijn ervaren met het plaatsen van moderne Wi-Fi netwerken. Zo maken we van tevoren een Site Survey op locatie. Dit kan je zien als de blauwdruk van het Wi-Fi plan. Vervolgens word de fysieke netwerkinfrastructuur gereedgemaakt en kunnen de Wi-Fi AccessPoints worden geplaatst. Hierna wordt de optimale Wi-Fi configuratie gemaakt en getest. Na deze stap kunnen alle medewerkers optimaal gebruik maken van de vrijheid en snelheid dat een goed Wi-Fi netwerk levert.

aerohive, Wi-Fi, heatmap
Extreme Networks (voorh. Aerohive) Award Uitreiking

Onderscheiden met de Extreme Networks Award

Ook bij Extreme Networks is het opgevallen dat Cloudcarrier zich inzet voor innovatie en vernieuwing. Met het idee voor de PPSK-Kiosk hebben wij de Extreme Networks Runner UP Innovation Award binnengesleept. Natuurlijk hebben we dit idee verder uitgewerkt tot een unieke oplossing, en hier zelfs het nieuws mee gehaald. Vervolgens zijn we door Extreme Networks uitgeroepen als Most Innovative Partner door onze PPSK-Kiosk. Meer informatie hierover?

De Techniek van de Extreme Networks AccessPoints

De Extreme Networks Wi-Fi AccessPoints zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Zo zenden ze allemaal op de 5Ghz en halen snelheden van boven de 1000 Mbps met de laatste 11ac standaard. De AccessPoints worden gevoed met PoE en gebruiken MIMO om efficient om te gaan met de Wi-Fi signalen. Weten welk Wi-Fi AccessPoint bij jou situatie past? Neem gerust contact met ons op!

De Aerohive AP250 Access point
Extreme cloud IQ Dashboard

Extreme Cloud IQ

Met de Extreme Cloud IQ van Extreme Networks beschik je over de nieuwste generatie cloud-netwerk management oplossing. Je krijgt inzicht in de gezondheid van de apparaten en kunt eenvoudig het netwerk monitoren. Met de Extreme Cloud IQ zie je precies welke programma’s het meest worden gebruikt en door wie deze worden gebruikt. Wij hebben al jaren ervaring met Extreme Networks en kunnen daarom met het minste gemak een netwerkomgeving volledig inrichten. Ook daarom, Cloudcarrier. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

WAT KOST EXTREME NETWORKS WI-FI?

De kosten van een Extreme Networks Wi-Fi project zijn variabel. Alles heeft te maken met de grootte en de complexiteit van het gewenste netwerk. Zo heb je al een volledig functionerend Wi-Fi netwerk voor €220,-.

Wil jij weten welk AccessPoint bij jouw organisatie past of wil je eens 30 dagen kosteloos een Extreme Networks AccessPoint testen? Neem contact met ons op.

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op

 • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.