De markt vraagt om een stabiele zakelijke WiFi oplossing

Waar bedraad internet vroeger de standaard was omdat dit sneller en betrouwbaarder was dan WiFi, vraagt de markt nu juist naar goede WiFi oplossingen. Dit zakelijke WiFi netwerk moet dan natuurlijk wel net zo betrouwbaar en veilig zijn als een vaste aansluiting. Door professionele WiFi apparatuur van Extreme Networks te gebruiken zorgt Cloudcarrier ervoor dat jouw WiFi netwerk net zo stabiel en veilig is als met een bedrade oplossing.

 • Snel WiFi tot 2400Mbit via de nieuwe AX standaard

 • Controller-less en dus schaalbaar

 • Mesh netwerkredundantie zorgt voor zelf herstellend netwerk

 • Alle standaard security protocollen worden ondersteund met daarbij een aantal unieke zoals de Private PSK

 • Gecertificeerd Award-winnende Extreme Networks Consultant. Heb jij vragen over Extreme Networks Wi-Fi producten? Neem contact met ons op!

Stel je WiFi vraag nu!

Bel ons op 088-25 22 010

Neem contact met ons op

Tel: 0882522010

Zakelijke WiFi netwerken | Netwerkbeheer | WiFi 6

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Bij Cloudcarrier willen wij dat klanten blij worden van hun werkplek. Daarom is onze missie niet volbracht tot de klant echt tevreden is. Lees hier onder wat onze klanten van ons vinden.

Cloudcarrier heeft een modern Extreme Networks Wi-Fi netwerk gerealiseerd. Dit Wifi netwerk voorziet zowel de medewerkers, medische apparatuur als de gasten van een veilig en betrouwbaar Wi-Fi netwerk. Dit project beslaat 68 Extreme Networks Access Points en 8 switches verspreid over 4 vestigingen.

Jakob Kluyver, Huid medisch centrum

In opdracht van LEV-WN heeft Cloudcarrier in twee maanden een volledig dekkend Wi-Fi netwerk verzorgt voor 25 basisscholen en het hoofdkantoor door heel west Nederland. Met meer dan 230 Wi-Fi punten was dit een groot project wat binnen de scope is gebleven van ons ICT vraagstuk, budget en planning. 3500 leerlingen maken dagelijks gebruikt van het Wi-Fi netwerk met tal van verschillende Wi-Fi devices. Daarnaast verzorgt Cloudcarrier support en updates over al onze locaties. Lees hier het volledige bericht

Rene Tromp, namens LEV-WN
Terre Des Hommes

Voor ons kantoor in DenHaag, de 2 regiokantoren, 40 winkels en de 7 landenkantoren verspreid over Asia en Africa heeft Cloudcarrier het overkoepelende Extreme Networks Wi-Fi netwerk gerealiseerd. We managen alles uit de Cloud en zijn nu echt flexibel.

Remco Simons, Terre des hommes
Cloudcarrier is officieel partner van Extreme Networks (Aerohive). Zakelijke WiFi netwerken van Extreme Networks kunnen makkelijk worden beheerd door middel van Extreme Cloud IQ | Netwerkbeheer

WAT BIEDT EXTREME NETWORKS ZAKELIJKE WIFI?

Een Extreme Networks WiFi netwerk bestaat uit verschillende Access Points, welke worden aangestuurd door de Extreme Cloud IQ. Dit maakt netwerkbeheer eenvoudig. Deze oplossing maakt het voor de netwerkbeheerders van Cloudcarrier mogelijk om op afstand alle Access Points te monitoren en eventuele problemen remote op te lossen indien nodig. Zakelijke WiFi van Extreme Networks is makkelijk schaalbaar waardoor jouw WiFi netwerk kan meegroeien met de groei van jouw organisatie.

Cloudcarrier: dé zakelijke WiFi specialist

De WiFi specialisten bij Cloudcarrier zijn ervaren met het plaatsen beheren van moderne WiFi netwerken. Voordat er Access Points worden opgehangen wordt er altijd eerst een WiFi Site Survey gehouden. Deze WiFi Site Survey brengt in kaart waar de Access Points moeten worden opgehangen voor een optimale dekking. Je kunt deze site survey dus zien als een blauwdruk voor het te plaatsen WiFi netwerk.

Vervolgens wordt de fysieke netwerkinfrastructuur gereed gemaakt en worden de WiFi Access Points geplaatst. Na plaatsing wordt de optimale WiFi configuratie gemaakt en getest. Na deze stap kunnen alle gebruikers optimaal gebruik maken van de vrijheid en snelheid dat een goed zakelijk WiFi netwerk levert.

Een heatmap die voorkomt uit een Ekahau WiFi site survey laat precies zien waar de access points moeten worden geplaatst voor een optimale dekking.
Cloudcarrier is vanwege ontwikkeling van de PPSK onderscheiden met de 'Extreme Networks Runner UP Innovation Award'. Met de PPSK kan een beveiligd wi-fi netwerk worden opgezet in een handomdraai.

Onderscheiden met de Extreme Networks Award

Ook bij Extreme Networks is het opgevallen dat Cloudcarrier zich inzet voor innovatie en vernieuwing. Met het idee voor de PPSK-Kiosk hebben wij de Extreme Networks Runner UP Innovation Award binnengesleept. Natuurlijk hebben we dit idee verder uitgewerkt tot een unieke oplossing, en hier zelfs het nieuws mee gehaald. Vervolgens zijn we door Extreme Networks uitgeroepen als Most Innovative Partner door onze PPSK-Kiosk. Meer informatie hierover?

 Extreme Networks Access Points

De Extreme Networks WiFi Access Points zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Zo zenden ze allemaal op de 5Ghz en halen snelheden van boven de 1000 Mbps met de laatste 11ac standaard. De Access Points worden gevoed met PoE en gebruiken MIMO om efficiënt om te gaan met de WiFi signalen. Weten welk WiFi Access Point het beste bij jouw situatie past? Neem gerust contact met ons op!

WiFi Acces Point van Extreme Networks (Aerohive) | Netwerkbeheer
Met de Extreme Cloud IQ van Extreme Networks (Aerohive) krijg je makkelijk inzicht over de prestaties van je Wi-Fi netwerk. Je kunt zien welke apparaten er gebruik maken van het netwerk | Netwerkbeheer

Extreme Cloud IQ

Met de Extreme Cloud IQ van Extreme Networks (Aerohive) beschik je over de nieuwste generatie cloud-netwerk management oplossing. Je krijgt inzicht in de gezondheid van de apparaten en kunt eenvoudig het netwerk monitoren. Met de Extreme Cloud IQ zie je precies welke programma’s het meest worden gebruikt en door wie deze worden gebruikt. Door onze jarenlange ervaring met Extreme Networks kunnen wij met het grootste gemak een netwerkomgeving volledig inrichten en beheren. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

WAT KOST EXTREME NETWORKS WIFI?

De kosten van een Extreme Networks Wi-Fi project zijn variabel. Alles heeft te maken met de grootte en de complexiteit van het gewenste netwerk. Zo heb je al een volledig functionerend Wi-Fi netwerk voor €220,-.

Wil jij weten welk Access Point bij jouw organisatie past of wil je eens 30 dagen kosteloos een Extreme Networks AccessPoint testen? Neem contact met ons op.

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op

 • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.