Loading...

De markt vraagt om Aerohive Wi-Fi

Waar bedraad internet vroeger de standaard was, neemt Wi-Fi nu het voortouw. Maar dit Wi-Fi moet wel betrouwbaar en veilig zijn. Om deze reden zet Cloudcarrier professionele Aerohive Wi-Fi apparatuur in, zodat draadloos internet wordt ervaren als prettig en stabiel.

  • Snel Wi-Fi tot 2400Mbit via de nieuwe AC standaard

  • Controller-less en dus schaalbaar

  • Mesh netwerkredundantie zorgt voor zelf herstellend netwerk

  • Alle standaard security protocollen worden ondersteund met daarbij een aantal unieke zoals de Private PSK

  • Gecertificeerd Award-winnende Aerohive Consultant. Heb jij vragen over Aerohive Wi-Fi producten? Neem contact met ons op!

aerohive, aerohive partner, logo

Stel je Wi-Fi vraag nu!

Bel ons op 088252200

Neem contact met ons op

Tel: 0882522000

wifi

ERVARING VAN ONZE KLANTEN

Bij Cloudcarrier willen wij dat klanten blij worden van hun werkplek. Daarom is onze missie niet volbracht tot de klant echt tevreden is. Lees hier onder wat onze klanten van ons vinden.

Cloudcarrier heeft een modern Aerohive Wi-Fi netwerk gerealiseerd. Dit Wifi netwerk voorziet zowel de medewerkers, medische apparatuur als de gasten van een veilig en betrouwbaar Wi-Fi netwerk. Dit project beslaat 68 Aerohive Access Points en 8 switches verspreid over 4 vestigingen.
Jakob Kluyver, Huid medisch centrum

In opdracht van LEV-WN heeft Cloudcarrier in twee maanden een volledig dekkend Wi-Fi netwerk verzorgt voor 25 basisscholen en het hoofdkantoor door heel west Nederland. Met meer dan 230 Wi-Fi punten was dit een groot project wat binnen de scope is gebleven van ons ICT vraagstuk, budget en planning. 3500 leerlingen maken dagelijks gebruikt van het Wi-Fi netwerk met tal van verschillende Wi-Fi devices. Daarnaast verzorgt Cloudcarrier support en updates over al onze locaties. Lees hier het volledige bericht

Rene Tromp, namens LEV-WN
Voor ons kantoor in DenHaag, de 2 regiokantoren, 40 winkels en de 7 landenkantoren verspreid over Asia en Africa heeft Cloudcarrier het overkoepelende Aerohive Wi-Fi netwerk gerealiseerd. We managen alles uit de Cloud en zijn nu echt flexibel.
Remco Simons, Terre des hommes
aerohive-logo

WAT BIEDT AEROHIVE WI-FI?

Een Aerohive Wi-Fi netwerk bestaat uit verschillende AccessPoints. Deze worden aangestuurd door de Hivemanager. Dit zorgt ervoor dat het netwerk gemakkelijk te beheren is. Aerohive Wi-Fi biedt een schaalbaar netwerk, dat meegroeit met de organisatie.

Cloudcarrier de Wi-Fi specialist

De Wi-Fi specialisten bij Cloudcarrier zijn ervaren met het plaatsen van moderne Wi-Fi netwerken. Zo maken we van tevoren een Site Survey op locatie. Dit kan je zien als de blauwdruk van het Wi-Fi plan. Vervolgens word de fysieke netwerkinfrastructuur gereedgemaakt en kunnen de Wi-Fi AccessPoints worden geplaatst. Hierna wordt de optimale Wi-Fi configuratie gemaakt en getest. Na deze stap kunnen alle medewerkers optimaal gebruik maken van de vrijheid en snelheid dat een goed Wi-Fi netwerk levert.

aerohive, Wi-Fi, heatmap

Onderscheiden met de Aerohive Award

Ook bij Aerohive is het opgevallen dat Cloudcarrier zich inzet voor innovatie en vernieuwing. Met het idee voor de PPSK-Kiosk hebben wij de Aerohive Runner UP Innovation Award binnengesleept. Natuurlijk hebben we dit idee verder uitgewerkt tot een unieke oplossing, en hier zelfs het nieuws mee gehaald. Vervolgens zijn we door Aerohive uitgeroepen als Most Innovative Partner door onze PPSK-Kiosk. Meer informatie hierover?

De Techniek van de Aerohive AccessPoints

De Aerohive Wi-Fi AccessPoints zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Zo zenden ze allemaal op de 5Ghz en halen snelheden van boven de 1000 Mbps met de laatste 11ac standaard. De AccessPoints worden gevoed met PoE en gebruiken MIMO om efficient om te gaan met de Wi-Fi signalen. Weten welk Wi-Fi AccessPoint bij jou situatie past? Neem gerust contact met ons op!

aerohive-ap250
Aerohive-dashboard

Hivemanager NG

Met de Hivemanager Next-Generation (NG) van Aerohive beschik je over de nieuwste generatie cloud-netwerk management oplossing. Je krijgt inzicht in de gezondheid van de apparaten en kunt eenvoudig het netwerk monitoren. Met de Hivemanager NG zie je precies welke programma’s het meest worden gebruikt en door wie deze worden gebruikt. Wij hebben al jaren ervaring met Aerohive en kunnen daarom met het minste gemak een netwerkomgeving volledig inrichten. Ook daarom, Cloudcarrier. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

WAT KOST AEROHIVE WI-FI?

De kosten van een Aerohive Wi-Fi project zijn variabel. Alles heeft te maken met de grootte en de complexiteit van het gewenste netwerk. Zo heb je al een volledig functionerend Wi-Fi netwerk voor €220,-.

Wil jij weten welk AccessPoint bij jouw organisatie past of wil je eens 30 dagen kosteloos een Aerohive AccessPoint testen? Neem contact met ons op.

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op