Projectleider

Bij Cloudcarrier ontzorgen we klanten door heel Nederland en België op het gebied van de totale IT-infrastructuur. Cloudcarrier verzorgt de totale werkplek, van Aerohive Wi-Fi en diverse Apple-diensten tot Google Workspace en Cloudcarriers’ eigen hypermoderne telefonieoplossing. Het doel: Dé werkplek waar je blij van wordt voor iedereen!

Wij zijn een platte organisatie met een informele werksfeer. Bij ons krijg je de kans om zelfstandig te werken, wordt initiatief tonen aangemoedigd en kun je zelf verbeteringen doorvoeren. Doordat Cloudcarrier focust op de complete werkplek zijn je werkzaamheden zeer divers, en dat maakt het nu juist zo leuk om bij Cloudcarrier te werken! En uiteraard krijg je zelf ook een werkplek waar je blij van wordt! Verder kun je je werktijden in overleg flexibel indelen tegen een marktconform salaris. Een uitdagende en afwisselende baan voor een echte Apple-fanaat! Cloudcarrier biedt je de kans om mee te groeien met ons bedrijf!

De functie

We groeien flink bij Cloudcarrier en zoeken op korte termijn een tijger die van aanpakken weet (32-40 uur). Je gaat ons helpen op, operations en customer care.

Geen grap; wil je de energie en dynamiek van een groeiend bedrijf in de tech scene. Met jonge en ambitieuze collega’s. Wil je gas geven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je moet wel wat in huis hebben.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring op het gebied van projectmanagement (verschillende dingen tegelijk doen)

  • Je bent scherp en gedetailleerd in je werk

  • Je voelt je nergens te goed voor

  • Je hebt eindeloze energie – ook ‘when the sh*t hits the fan’

  • Je ziet overal kansen en wilt dingen strak neerzetten en legt aan anderen uit hoe we het aanpakken

  • Je staat klanten te woord, je houdt van een grap, en zet zelf die knop soms ff uit omdat het ff moet. #stayhealthyandfit

 

Begint dit goed te voelen?

Let us know. Stuur je motivatie naar [email protected], en join the Cloudcarrier Family.