Apple Beheer Banner

Wat wordt er besproken?

  1. Zero-Touch Onboarding: In het Apple beheer webinar zullen we het hebben over hoe je nieuwe medewerkers een feestelijke en efficiënte start kunt geven. Ontdek hoe zero-touch deployment en de ‘unboxing experience’ hun eerste werkdag transformeert in een naadloze ervaring. Efficiënte onboarding bevordert niet alleen retentie en betrokkenheid, maar heeft ook directe invloed op de prestaties van medewerkers. Het creëert een positieve werkomgeving en zet de toon voor een succesvolle loopbaan binnen de organisatie. Bekijk deze video over het onboarden van een nieuwe medewerker en hoeveel stappen daar aan te pas komen.
  2. MDM voor Beheer en Privacy: Duik met ons in de wereld van Mobile Device Management (MDM) en Mosyle. Leer hoe MDM niet alleen essentieel is voor effectief Apple-beheer, maar ook de privacy van medewerkers waarborgt. Ontdek hoe we op afstand beheer en inzicht in de ‘gezondheid’ van apparaten combineren. Persoonlijke informatie blijft volledig privé en wordt niet gedeeld zonder toestemming.
  3. Wat doet Cloudcarrier voor jouw organisatie? Leer hoe jouw hardware al bij aankoop op de juiste manier geconfigureerd wordt voor een vlotte start. Terwijl wij zorgen voor een soepel verlopend proces, kan jij je richten op de groei van je organisatie.

Sprekers

Michael Linszen, Commercieel Directeur & Co-Founder van Cloudcarrier

Michael Linszen | Commercieel Directeur & Co-founder Cloudcarrier

Wie zijn wij | Manuel Spaan | Cloudcarrier

Manuel Spaan | Account manager & Apple Consultant

Controle over elke Mac. Snel en eenvoudig.

Het hedendaagse IT van organisaties bevat een enorme mix van apparaten en tools van verschillende merken. Hoe beheer je deze mix vandaag de dag?

Waar de IT-omgeving steeds complexer wordt, wordt het MDM-proces om Apple devices te beheren steeds eenvoudiger, dankzij Apple Business Manager. Hierdoor kunnen organisaties eenvoudig alle Mac devices implementeren en beheren voor iedere werknemer. Bovendien zijn Mac devices uiterst intuïtief en zo maken zij het beheerproces eenvoudig en efficiënt.

Apple beheer | Mobile Device Management (MDM) | Mosyle

Werk veiliger met Mac.

Mac devices zijn standaard voorzien van een beveiligd beheerframework en hebben daarom minimaal beheer nodig. Met behulp van ingebouwde veiligheidsfeatures kan de IT-afdeling op afstand instellingen configureren, devices beheren én apparaten beveiligen.

Apple Business Manager zorgt ervoor dat werknemers kunnen werken in een optimaal veilige en productieve omgeving, waar ze ook werken.

De vrijheid van Mac met MDM.

Apple Business Manager werkt perfect met MDM-oplossingen van derden. Elke oplossing heeft zijn eigen opzet en features die met het macOS-beheerframework geïntegreerd kunnen worden. Bovendien bieden de verschillen in features, prijzen en leveranciers een ultieme vrijheid en flexibiliteit voor bedrijven.

Er bestaan verschillende leveranciers zoals Jamf, VMWare, MobileIron of Microsoft Intune. Bij Cloudcarrier maken wij gebruik van Mosyle.

Mosyle is een ‘Apple only MDM’ en dus geoptimaliseerd voor het beheer van Apple devices. Dit zegt Mosyle zelf over zijn oplossing:

“Mosyle is the only solution that fully integrates five different applications on a single Apple-only platform, allowing businesses and schools to easily and automatically deploy, manage and protect all Apple devices.”

Kortom: Het is een totaaloplossing voor Apple beheer.

Apple beheer webinar inschrijven

Meld je nu aan voor het Apple beheer webinar!

Klik op de link om een datum te kiezen

Ik schrijf mij in!