De Apple Vision Pro is jouw toegangspoort tot een nieuwe wereld van visuele beleving. Met deze geavanceerde bril wordt het verkennen van je omgeving een avontuur vol verrassingen. Van het bekijken van je favoriete video’s tot het navigeren door de stad, de Apple Vision Pro biedt een naadloze en intuïtieve ervaring voor iedereen. Laat je verrassen door de eenvoud en de kracht van deze cutting-edge technologie, en ontdek hoe het je kijk op de wereld zal veranderen!

Michael Linszen | Commercieel directeur met Apple Vision Pro

Vision Pro demo (Nederland)

Vul snel hiernaast ons inschrijfformulier in om jouw plek te reserveren voor een exclusieve demo bij Cloudcarrier! Met slechts een paar klikken ben je klaar om de Apple Vision Pro zelf te ervaren. Mis deze kans niet om als een van de eersten deze baanbrekende technologie te ontdekken. Schrijf je nu in en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Werken in de wolken met de Apple Vision Pro

Werken met de Apple Vision Pro

Apple Vision Pro bestellen

Benieuwd naar wat er gebeurde tijdens het pre-orderen van de Vision Pro? We hebben het allemaal vast gelegd! Bekijk de video en beleef het moment opnieuw, terwijl we samen een glimp opvangen van de toekomst van visuele technologie.

Houd ook onze Instagram-pagina in de gaten. Hier delen we regelmatig beelden en behind the scenes van onze Apple Vision Pro avonturen!

Apple vision pro demo's collage Cloudcarrier

De afgelopen maanden hebben we een hoop Apple Vision Pro demo’s mogen geven. We hebben niet alleen veel nieuwe gezichten gezien, maar ook veel enthousiasme en positieve feedback ontvangen. Het was geweldig om te zien hoe iedereen interacteerde met de mogelijkheden van Vision Pro.

 

Heb je de Vision Pro nog niet kunnen ervaren? Goed nieuws! We geven nog steeds demo’s. Plan een demo voor jou of je team in via het formulier op deze pagina!.