Wij helpen jou met de perfecte thuiswerk Wi-Fi oplossing.

Cloudcarrier verzorgt al jaren voor het bedrijfsleven, educatie en de zorg complete netwerken en Wi-Fi oplossingen. Door de huidige COVID-19 crisis voelen wij ons genoodzaakt om onze kennis en expertise van Wi-Fi netwerken in te zetten om de thuiswerkplek van vele duizenden Nederlanders te optimaliseren. Stotterende video vergaderingen of wegvallende verbindingen zijn niet ideal. En de kans is groot dat we nog weken thuis moeten werken met zijn allen. Daarom biedt Cloudcarrier nu een aantal oplossingen aan om thuiswerkend Nederland te helpen.

Met onderstaande dienst geeft Cloudcarrier thuiswerkend Nederland een middel om er voor te zorgen dat hun medewerkers goed kunnen thuiswerken. 

Wat is het probleem?

Medewerkers zitten nu massaal thuis en het lukt ze niet om een rustige thuiswerkplek te realiseren. Wi-Fi werkt wel in de woonkamer maar niet op die zolder of die, tot werkplek omgebouwde, logeerkamer.

Netwerk problemen

Wat kan je er aan doen?

Ervoor zorgen dat op die gewenste werkplek een stabiele netwerkverbinding komt.

Wat kan je er aan doen?

Hoe lost Cloudcarrier dit op?

Cloudcarrier bespreekt per medewerker via een videoverbinding wat de gewenste werkplek is en wat de uitdaging is. Per situatie selecteert Cloudcarrier de juiste oplossing en configureert alles voor en stuurt de thuiswerk Wi-Fi kit af. De medewerker plugt de kit in en krijgt, indien nodig, via een videovergadering hulp van een Cloudcarrier engineer.

Team aan het werk

Wat zijn hiervan de kosten?

De kosten hiervan zijn €500,- excl. BTW
Inclusief verzendkosten, support en niet goed geld terug garantie.

Hoe kan ik deze Thuiswerk Wi-Fi kit bestellen?

Cloudcarrier is een B2B organisatie. Neem contact op met Michael of Max. Zij stellen voor u de offerte op en na akkoord worden de desbetreffende medewerkers gebeld door een Cloudcarrier engineer om de juiste oplossing te leveren.

We zijn te bereiken op 088 25 22 010
Mailen kan naar [email protected]

of vul onderstaand formulier in.

Online kan ik ook zelf hardware bestellen voor mijn medewerkers om hun Wi-Fi vraagstuk op te lossen en dat lijkt goedkoper?

Het klopt dat er online veel thuis Wi-Fi oplossingen te vinden zijn. Soms voor een klein bedrag. Het grote verschil is dat dit producten zijn zonder service. Cloudcarrier levert geen product maar een oplossing, namelijk zorgen dat medewerkers thuis op hun gewenste plek goed internet hebben. Welke technische oplossing daarbij past zoeken we uit per situatie. Wij leveren dus geen doosje met een technische product. Wij leveren de oplossing, namelijk een goeie netwerk verbinding. En slagen we hier niet in dan is het niet goed geld terug.

Neem Contact met ons op

 • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Thuiswerken zonder netwerk storingen.Het kan!

  Met de netwerk specialisten van Cloudcarrier zorgen wij er samen met u voor dat al uw medewerkers veilig en stabiel thuis kunnen werken.