It’s more fun to be a pirate than to join the navy

Steve Jobs

Stage bij Cloudcarrier

Apple gek? IT-Gek? Én niet telefoonschuw? Dan is dit de stage die je zoekt! Bij Cloudcarrier ontzorgen we klanten door heel Nederland en België op het gebied van de totale IT-infrastructuur. We geloven in onze producten en diensten en leggen de lat hoog. Onze prioriteit is altijd de klant. Daarom bieden wij zowel tijdens als na een implementatieproces uitgebreide support mogelijkheden vanuit ons supportcenter. Ben jij de IT-genius die we zoeken?

cloudcarrier logo

Cloudcarrier Afstudeerstage Supportdesk | MBO ICT

Ben jij op zoek een afstudeerstage mét kans op een vaste baan en wil je stage lopen bij de leukste ICT dienstverlener van Nederland? Lees dan even verder, want dan is Cloudcarrier voor jou the place to be!

Cloudcarrier is een unieke ICT dienstverlener die met diverse producten haar klanten ontzorgt op het gebied van de totale IT-infrastructuur. De werkplek waar je blij van wordt, dat fiksen wij voor onze klanten! Wij zijn trots op wat we doen, maar net zo trots op wat we niet doen. Cloudcarrier focust zich op drie pijlers: Apple, Google Apps en Aerohive Wi-Fi netwerken. Door deze drie diensten naadloos op elkaar aan te laten sluiten creëren we dè werkplek waar je blij van wordt!

Support for life

Net als wij, focussen onze klanten zich ook liever op hun core-business dan op iets waar ze geen of weinig verstand van hebben. Daarom is er de Cloudcarrier supportdesk die altijd voor onze klanten klaarstaat als er een probleem is dat zelf niet op kunnen lossen. That’s where you come in! Onze supportdesk staat de klanten te woord, en denkt vervolgens, samen met de rest van het team, voor iedere klant een passende oplossing uit en implementeert deze oplossing vervolgens bij de klant. Net als de rest van het bedrijf is ook de supportafdeling van Cloudcarrier continue bezig om onze eigen processen te verbeteren. We houden bij Cloudcarrier namelijk niet van stilstaan! Als onderdeel van ons supportteam kun je dus tijdens je stage ook meedenken over hoe dingen misschien anders, beter of efficiënter geregeld kunnen worden. Moet je een onderzoek doen voor je afstudeerstage? Leuk! Hier is alle ruimte voor én wij hebben zelfs al een aantal onderzoeksvragen voor je die wij graag onderzocht zouden willen hebben!

Wie ben jij?

Nu je weet wat een toffe stageplek wij in de aanbieding hebben, hebben wij nog een paar kleine puntjes waar we naar op zoek zijn in onze toekomstige stagiair:

 • Hebt een relevante opleiding (IT);

 • Kunt analytisch denken: je denkt in oplossingen en niet in problemen;

 • Hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;

 • Bent resultaatgericht: je maakt de vertaalslag van doelen naar resultaten;

 • Hebt affiniteit met Apple producten;

 • Hebt kennis van Gmail;

 • Heb je affiniteit met Cloud-producten? Bonus!

“Succes moet je vieren!”

Niet onbelangrijk, wij geloven heilig in bovenstaande quote. Dat doen we dan ook regelmatig met een gezellige vrijdagmiddagborrel, of een fanatiek potje tafeltennis. Verder krijg je natuurlijk zelf ook een werkplek waar je blij van wordt, word je intensief begeleid en ben je een volwaardig lid van ons jonge, enthousiaste en gezellige team!

Lijkt deze stage je wat?

Wil jij jezelf in een relatief korte tijd snel ontwikkelen? Wil je graag van meerwaarde zijn zodat het gene wat je doet daadwerkelijk gebruikt wordt en niet als plan in een kast beland? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie inclusief CV met als onderwerp “sollicitatie afstudeerstage” naar [email protected] Heb je vragen? We beantwoorden deze graag.

Cloudcarrier Developer | HBO ICT

Informatica en Technische informatica

Cloudcarrier is een unieke ICT dienstverlener die met diverse producten haar klanten ontzorgt op het gebied van de totale IT-infrastructuur. Doordat we gebruik maken van op de cloud gebaseerde producten kan Cloudcarrier haar dienstverlening as a service aanbieden. Wij zijn trots op wat we doen, maar net zo trots op wat we niet doen. Cloudcarrier focust zich op 3 pijlers: Apple, Google Apps en Extreme Networks Wi-Fi netwerken. Door deze focus zijn we specialist op deze gebieden en kunnen we hierin uitblinken. Blink je met ons mee?

Bruggen bouwen

Cloudcarrier gebruikt voor de dienstverlening naar haar klanten diverse cloud producten. Alle diensten worden samengebracht in een zelf-ontwikkeld dashboard waar de brug wordt gemaakt tussen de informatie die uit de verschillende systemen komt. We zijn al hartstikke trots op ons mega coole dashboard, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering! Ben jij de creatieve bruggen bouwer die we zoeken? Tijdens jouw stage bij Cloudcarrier ga je ons helpen met het verbeteren en uitbreiden van het dashboard. Je mag hierbij al jouw creatieve, geniale of gekke hersenspinsels in de strijd gooien en dus veel leren, uitproberen en ervaren.

Wie ben jij?

Nu je weet wat voor coole stageplek Cloudcarrier jou kan bieden, hebben wij nog een paar functie eisen voor onze toekomstige stagiair:

 • Relevante opleiding (ICT)

 • Analytisch vermogen, denken in oplossingen en niet in problemen

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

 • Resultaatgericht, vertaalslag van doelen naar resultaten

 • Affiniteit met Cloud-producten is een pre

 • Affiniteit met Apple producten is een pre

 • Kennis van PHP is een vereiste

 • Ervaring met frameworks is een pre

 • Ervaring met API’s is een vereiste

“Succes moet je vieren!”

Niet onbelangrijk, wij geloven heilig in bovenstaande quote. Succes moet gevierd worden, en dat doen we dan ook regelmatig tijdens de Clourcarrier VrijMiBo…

Interesse?

Wil jij jezelf in een relatief korte tijd snel ontwikkelen? Wil je graag van meerwaarde zijn zodat het gene wat je doet daadwerkelijk gebruikt wordt en niet als plan in een kast beland? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie inclusief CV met als onderwerp “sollicitatie developer stage” naar [email protected] Heb je vragen? We beantwoorden deze graag.

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op