It’s more fun to be a pirate than to join the navy

Steve Jobs

ICT stage

Apple gek? IT-Gek? Én niet telefoonschuw? Dan is een ICT stage bij Cloudcarrier waar je naar zoekt! Bij Cloudcarrier ontzorgen we klanten door heel Nederland en België op het gebied van ICT beheer. Wij geloven in onze producten en diensten en leggen de lat hoog. Onze hoogste prioriteit is altijd de klant. Daarom bieden wij zowel tijdens als na een implementatieproces uitgebreide ICT support mogelijkheden vanuit ons supportcenter. Ben jij de IT-genius die we zoeken?

cloudcarrier logo

Cloudcarrier Afstudeerstage Supportdesk | MBO ICT

Ben jij op zoek een afstudeerstage mét kans op een vaste baan en wil je stage lopen bij de leukste ICT beheer dienstverlener van Nederland? Lees dan even verder, want dan is een ICT stage bij Cloudcarrier voor jou the place to be!

Cloudcarrier is een unieke ICT dienstverlener die met diverse producten haar klanten ontzorgt op het gebied van de totale IT-infrastructuur. De werkplek waar je blij van wordt, dat regelen wij voor onze klanten! Wij zijn trots op wat we doen, maar net zo trots op wat we niet doen. Cloudcarrier focust zich op vier pijlers: Apple, Google Workspace, Extreme Networks Wi-Fi en zakelijke telefonie. Door deze vier diensten naadloos op elkaar aan te laten sluiten creëren we dè werkplek waar je blij van wordt!

Support for life

Net als wij, focussen onze klanten zich ook liever op hun core-business dan op iets waar ze geen of weinig verstand van hebben. Daarom is er de Cloudcarrier ICT supportdesk die altijd voor onze klanten klaarstaat als er een probleem is dat zelf niet op kunnen lossen. That’s where you come in!

Onze supportdesk staat klanten te woord en bedenkt vervolgens met de rest van het team voor iedere klant een passende oplossing. Hierna wordt deze oplossing bij de klant geimplementeerd. Net als de rest van het bedrijf is ook de supportafdeling van Cloudcarrier continu bezig om onze eigen processen te verbeteren. We houden bij Cloudcarrier namelijk niet van stilstaan!

Als onderdeel van ons supportteam kun je tijdens je ICT stage ook meedenken over hoe dingen misschien anders, beter, of efficiënter geregeld kunnen worden. Moet je een onderzoek doen voor je afstudeerstage? Leuk! Hier is alle ruimte voor én wij hebben zelfs al een aantal onderzoeksvragen voor je die wij graag beantwoord zouden willen hebben!

Wie ben jij en waarom een ICT stage bij Cloudcarrier?

Nu je weet wat een toffe stageplek wij in de aanbieding hebben, hebben wij nog een paar kleine puntjes waar we naar op zoek zijn in onze toekomstige stagiair:

 • Hebt een relevante opleiding (IT);

 • Kunt analytisch denken; je denkt in oplossingen en niet in problemen

 • Hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;

 • Bent resultaatgericht: je maakt de vertaalslag van doelen naar resultaten;

 • Hebt affiniteit met Apple producten;

 • Hebt kennis van Gmail, kennis van Google Workspace is een pré;

 • Heb je affiniteit met Cloud producten? Bonus!

“Succes moet je vieren!”

Niet onbelangrijk, wij geloven heilig in bovenstaande quote. Dat doen we dan ook regelmatig met een gezellige vrijdagmiddagborrel, of een fanatiek potje pool of tafeltennis. Verder krijg je natuurlijk zelf ook een werkplek waar je blij van wordt, word je intensief begeleid. Tijdens je Cloudcarrier stage en ben je een volwaardig lid van ons jonge, enthousiaste en gezellige team!

Lijkt deze stage je wat?

Wil jij jezelf in een relatief korte tijd snel ontwikkelen? Wil je graag van meerwaarde zijn zodat het gene wat je doet daadwerkelijk gebruikt wordt en niet als plan in een kast beland? Dan is een ICT stage bij Cloudcarrier iets voor jou!

Stuur je motivatie inclusief CV met als onderwerp “sollicitatie afstudeerstage” naar [email protected] of bel met 088 25 22 000. Heb je vragen? We beantwoorden deze graag!

Cloudcarrier Developer | HBO ICT

Word developer bij Cloudcarrier

Cloudcarrier levert naast haar gebruikelijke dienstverlening ook as-a-service producten, welke in-house ontwikkeld zijn. Door de verschillende as-a-service oplossingen kunnen duizenden eindgebruikers eenvoudiger werken.

De opdracht(en)

Onze oplossingen werken met integraties van o.a. Google, Facebook, Extreme Networks en Mollie. Van interne processen automatiseren tot het uitwerken van nieuwe integraties. Onze producten worden met moderne web-technologieën (o.a. Laravel, Vue.js & Tailwind CSS) ontwikkeld.

Horeca

De oplossing voor de horeca waarbij restaurants online bereikbaar zijn voor de gasten. Bij FFSystems ontzorgen wij de restaurants met reserveringen, (online) bestellingen en aan-tafel-bestellen. Met tientallen integraties zal elk restaurant bedient kunnen worden. Heb jij dé oplossing voor onvoorspelbare aantallen gebruikers die dagelijks gebruik maken van onze producten? Dan is deze eindopdracht een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen.

Order verwerking

Je collega’s zijn gefocust op het ondersteunen van de klanten. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over de goede verwerking van de orders. Met jouw oplossing kan je ervoor zorgen dat de orders correct en op tijd worden verwerkt.

PPSK Kiosk

Met de PPSK Kiosk zorg jij ervoor dat iedere gast veilig gebruik kan maken van het (openbare) bedrijfsnetwerk van onze klanten. Je wilt niet dat een kwaadwillende zomaar via WiFi toegang krijgt tot je gegevens. Door het uitbreiden van vendors zal je bijdragen aan het verbeteren van het bedrijfsnetwerk bij kleine en grote bedrijven.

Samenwerking

Tijdens je Cloudcarrier stage zal je als stagiair werken met je collega’s en klanten. Je mag zelf op onderzoek gaan om te verkrijgen wat er benodigd is om jouw opdracht tot een succes te brengen. Heb je alles duidelijk over de opdracht? Mooi, dan kan je direct aan de slag met het uitwerken. Vanaf het moment dat je begint met je opdracht zal er gebruik worden gemaakt van je ontwikkelingen. Hierdoor heb je direct impact op de producten die de klanten gebruiken.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Cloudcarrier is een jong team gevestigd in Lelystad en Amsterdam. Met jouw inbreng help je de klanten om nog sneller, beter en veiliger te werken om zo dé werkplek te creëren waar je blij van wordt.

Informatica en Technische informatica

Cloudcarrier is een unieke ICT beheer dienstverlener die met diverse producten haar klanten ontzorgt op het gebied van de totale IT-infrastructuur. Doordat we gebruik maken van op de cloud gebaseerde producten kan Cloudcarrier haar dienstverlening as-a-service aanbieden. Wij zijn trots op wat we doen, maar net zo trots op wat we niet doen. Cloudcarrier focust zich op 4 pijlers: Apple, Google Workspace, Extreme Networks Wi-Fi en vast en mobiel telefonie. Door deze focus zijn we specialist op deze gebieden en kunnen we hierin uitblinken. Blink jij met ons mee uit?

Bruggen bouwen

Cloudcarrier gebruikt voor de dienstverlening naar haar klanten diverse cloud producten. Alle diensten worden samengebracht in een zelfontwikkeld dashboard waar de brug wordt gemaakt tussen de informatie die uit verschillende systemen komt. We zijn al hartstikke trots op ons mega coole dashboard, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering! Ben jij de creatieve bruggenbouwer die we zoeken? Tijdens jouw Cloudcarrier stage ga je ons helpen met het verbeteren en uitbreiden van het dashboard. Je mag hierbij al jouw creatieve, geniale of gekke hersenspinsels in de strijd gooien en dus veel leren, uitproberen en ervaren.

Uitgebreid over ons filmpje

Wie ben jij?

Nu je weet wat voor coole stageplek Cloudcarrier jou kan bieden, hebben wij nog een paar functie eisen voor onze toekomstige stagiair:

 • Relevante opleiding (ICT)

 • Analytisch vermogen, denken in oplossingen en niet in problemen

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

 • Resultaatgericht, vertaalslag van doelen naar resultaten

 • Affiniteit met Cloud-producten is een pre

 • Affiniteit met Apple producten is een pre

 • Kennis van PHP is een vereiste

 • Ervaring met frameworks is een pre

 • Ervaring met API’s is een vereiste

“Succes moet je vieren!”

Niet onbelangrijk, wij geloven heilig in bovenstaande quote. Succes moet gevierd worden, en dat doen we dan ook regelmatig tijdens de Clourcarrier VrijMiBo…

Interesse?

Wil jij jezelf in een relatief korte tijd snel ontwikkelen? Wil je graag van meerwaarde zijn zodat het gene wat je doet daadwerkelijk gebruikt wordt en niet als plan in een kast beland? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie inclusief CV met als onderwerp “sollicitatie developer stage” naar [email protected] Heb je vragen? We beantwoorden deze graag.

Een selectie van onze klanten

Afspraak maken

Hebben wij je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem Contact met ons op

 • Plaats hier eventuele bijlagen om deze met je bericht mee te sturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.