ICT support op afstand met Teamviewer

Om onze klanten meteen goed te helpen als ze contact opnemen, maakt ons ICT support team gebruik van Teamviewer om hulp op afstand te bieden. Teamviewer maakt het mogelijk om op afstand jouw computer over te nemen zodat onze medewerkers vanaf het hoofdkantoor jouw problemen kunnen oplossen.

Lukt het niet met hulp op afstand? Niet getreurd! Als het probleem op afstand niet is op te lossen komen we op locatie door heel Nederland. Hoe dan ook lossen wij het probleem op!

Heb je nog geen Teamviewer?

Download deze dan door op het icoontje hieronder te klikken. Dan kan onze medewerker aan de slag voor je!

Cloudcarriers ICT support team biedt door middel van Teamviewer hulp op afstand. Als hulp of afstand niet voldoende is komen we graag bij u op locatie | ICT Beheer| Netwerkbeheer | Systeembeheer| Werkplekbeheer

ICT support

Als onderdeel van onze ICT beheer oplossing kun je altijd terecht bij onze dedicated servicedesk. Ons ICT support team bestaat uit 8 FTE met allen een achtergrond in werkplekbeheer, systeembeheer en/of netwerkbeheer. Onze medewerkers zijn gecertificeerde Apple Consultants en CNWA (Certified Wireless Network Administrator) gecertificeerde netwerk beheerders. Zij volgen doorlopend trainingen op alle relevante elementen van ICT.

Het voordeel wat ons ICT support team heeft in vergelijking met onze concurrenten is dat zij samen meer kennis hebben dan een team van 2 of 3 mensen heeft waardoor we op alle gebieden van ICT beheer brede kennis hebben maar op de sub-onderdelen werkplekbeheer, systeembeheer en netwerkbeheer ook nog eens 2 á 3 absolute specialisten hebben per onderdeel.

Onze diensten

Wij verzorgen en beheren professionele zakelijke Apple omgevingen. Wil jij gaan werken met Mac, iPhone en iPad? Of gebruik je ze al? Met Apple Beheer van Cloudcarrier haal jij het maximale uit een Apple werkplek.

Meer weten

Hét platform als je echt goed werk wilt verrichten. Onbeperkt cloudopslag, eenvoudig samenwerken en Gmail.

Meer weten

Wereldwijd gebruiken organisaties de WiFi oplossingen van Extreme Networks. Waarom? Omdat zij het beste willen!

Meer weten

Dé toekomst van zakelijke telefonie. Een eigen telefooncentrale in de cloud.

Meer weten