ICT support op afstand met Teamviewer

Om onze klanten meteen goed te helpen als ze contact opnemen, maakt ons ICT support team gebruik van Teamviewer om hulp op afstand te bieden. Teamviewer maakt het mogelijk om op afstand jouw computer over te nemen zodat onze medewerkers vanaf het hoofdkantoor jouw problemen kunnen oplossen.

Lukt het niet met hulp op afstand? Niet getreurd! Als het probleem op afstand niet is op te lossen komen we op locatie door heel Nederland. Hoe dan ook lossen wij het probleem op!

Als onderdeel van onze ICT beheer oplossing kun je altijd terecht bij onze dedicated servicedesk. Ons ICT support team bestaat uit 8 FTE met allen een achtergrond in werkplekbeheer, systeembeheer en/of netwerkbeheer. Onze medewerkers zijn gecertificeerde Apple Consultants en CNWA (Certified Wireless Network Administrator) gecertificeerde netwerk beheerders. Zij volgen doorlopend trainingen op alle relevante elementen van ICT.

Het voordeel wat ons ICT support team heeft in vergelijking met onze concurrenten is dat zij samen meer kennis hebben dan een team van 2 of 3 mensen heeft waardoor we op alle gebieden van ICT beheer brede kennis hebben maar op de sub-onderdelen werkplekbeheer, systeembeheer en netwerkbeheer ook nog eens 2 á 3 absolute specialisten hebben per onderdeel.

ICT Servicedesk | ICT Beheer

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen