Wat is het voordeel van thuiswerken? 

Het voordeel van thuiswerken is dat medewerkers kostbare reistijd besparen en meer flexibiliteit geeft. Voor ondernemers heeft thuiswerken als voordeel dat er minder kantoorruimte nodig is en er personeel kan worden aangetrokken in een grotere straal van het bedrijf heen. 

Door een krappe arbeidsmarkt is het voor veel ondernemers een voordeel om de mogelijkheid om thuis te werken te kunnen bieden. Niet alleen voor medewerkers die ver moeten reizen is dit aantrekkelijk maar ook voor medewerkers die dichtbij wonen ervaren het een plus als ze hybride kunnen werken.

Met onze ICT werkplekbeheer en hybride werken oplossingen kun je thuis op de bank ook gewoon je werk blijven doen.

Wat heb je nodig om dit als bedrijf te faciliteren?

Als werkgever wil je dat de werkplek thuis net zo goed is als de werkplek op kantoor. Het is daarom belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan de thuiswerkplek inrichten. Denk hierbij aan het voorzien in een goed bureau en een goede stoel maar ook de juiste apparatuur. 

Voor mensen die vanuit huis willen werken moet naast een ergonomische thuiswerkplek ook een goede online werkplek worden gerealiseerd. Door gebruik te maken van cloud oplossingen kan een medewerker thuis dezelfde tools gebruiken als op kantoor. Het enige wat nu nog nodig is, is goed WiFi

Goed WiFi is cruciaal voor thuiswerken

De inrichting van een werkplek is één ding maar waar het bij mensen die thuis werken vaak aan ontbreekt is een goed ingericht WiFi netwerk. Op kantoor maken werknemers vaak gebruik van een goed ontworpen zakelijk WiFi netwerk. Niet alleen de kwaliteit van deze netwerken is vaak beter, ze zijn ook een stuk veiliger dan WiFi thuis. 

Om te voorkomen dat medewerkers thuis een instabiele en onveilige WiFi verbinding hebben kunnen we vanuit Cloudcarrier zorgen voor een goede WiFi oplossing. Door middel van onze thuiswerk WiFi-kit kunnen medewerkers met dezelfde kwaliteit en veiligheid thuis werken als op kantoor.

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen