Wat is het voordeel van thuiswerken? 

(LINK) Het voordeel van thuiswerken is dat medewerkers kostbare reistijd besparen en meer flexibiliteit geeft. Voor ondernemers heeft thuiswerken als voordeel dat er minder kantoorruimte nodig is en er personeel kan worden aangetrokken in een grotere straal van het bedrijf heen. 

Door een krappe arbeidsmarkt is het voor veel ondernemers een voordeel om de mogelijkheid om thuis te werken te kunnen bieden. Niet alleen voor medewerkers die ver moeten reizen is dit aantrekkelijk maar ook voor medewerkers die dichtbij wonen ervaren het een plus als ze hybride kunnen werken.

Wat heb je nodig om dit als bedrijf te faciliteren?

Als werkgever wil je dat de werkplek thuis net zo goed is als de werkplek op kantoor. Het is daarom belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan de thuiswerkplek inrichten. Denk hierbij aan het voorzien in een goed bureau en een goede stoel maar ook de juiste apparatuur. 

Voor mensen die vanuit huis willen werken moet naast een ergonomische thuiswerkplek ook een goede online werkplek worden gerealiseerd. Door gebruik te maken van cloud oplossingen kan een medewerker thuis dezelfde tools gebruiken als op kantoor. Het enige wat nu nog nodig is, is goed WiFi

Goed WiFi is cruciaal voor thuiswerken

De inrichting van een werkplek is één ding maar waar het bij mensen die thuis werken vaak aan ontbreekt is een goed ingericht WiFi netwerk. Op kantoor maken werknemers vaak gebruik van een goed ontworpen zakelijk WiFi netwerk. Niet alleen de kwaliteit van deze netwerken is vaak beter, ze zijn ook een stuk veiliger dan WiFi thuis. 

Om te voorkomen dat medewerkers thuis een instabiele en onveilige WiFi verbinding hebben kunnen we vanuit Cloudcarrier zorgen voor een goede WiFi oplossing. Door middel van onze thuiswerk WiFi-kit kunnen medewerkers met dezelfde kwaliteit en veiligheid thuis werken als op kantoor.

(Thuis)werkplekbeheer door Cloudcarrier

Onze werkplekbeheer dienstverlening biedt bedrijven de mogelijkheid om ook thuis goede werkplekken in te richten door middel van deze 4 diensten:

Apple zakelijk

Cloudcarrier verzorgt naast het inkopen van de Apple hardware die je nodig hebt ook het systeembeer voor alle Apple devices. Als je Mac een keer niet naar behoren werkt dan lost onze ICT servicedesk dit met een belletje voor je op.

Google Workspace

De ultieme tool om samen te werken in de cloud. Mailen, afspraken maken, (video)vergaderen en bestanden delen in de cloud was nog nooit zo makkelijk als met Google Workspace. Goede communicatie is onmisbaar voor de moderne werkplek.

Thuis WiFi

Met onze WiFi oplossing voor thuis kunnen ervaren medewerkers thuis dezelfde kwaliteit WiFi als op kantoor. Dus nooit meer videocalls of telefoongesprekken die vastlopen of helemaal wegvallen.

VoIP zakelijke telefonie

Ook onze zakelijke telefonie oplossing is cloud based. In de praktijk betekent dit dat je overal waar een internetverbinding is gebruik kan maken van jouw telefooncentrale in de cloud. Met Cloudcarrier Vast & Mobiel combineer je zelfs de kracht van vast en mobiel!

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen