Wat is een online werkplek?

Een online werkplek is een virtuele werkplek waarbij je niet fysiek op een kantoor aanwezig hoeft te zijn om te kunnen werken. Doordat je in de cloud werkt kun je vanaf elke locatie met een internetverbinding inloggen en werken.

Waar je voorheen afhankelijk was van het werken met een desktop met een vaste internetverbinding zien we dat er steeds meer hybride gewerkt wordt door bedrijven. Laptops worden steeds krachtiger en kunnen desktops makkelijk vervangen zonder aan prestaties in te leveren. Door een laptop te combineren met het werken in de cloud ben je niet meer locatiegebonden om te kunnen werken.

Hybride vergaderen Google Meet

Onze online werkplek

Cloudcarrier is een one-stop-shop voor alles wat je als bedrijf nodig hebt om medewerkers te faciliteren in een online werkplek. Onze dienstverlening bestaat uit vier pijlers die allemaal bijdragen aan jouw werkplekken in de cloud. Met onze IT oplossingen heb je geen andere leverancier meer nodig.

Werkt je laptop een keer niet of kun je geen verbinding maken met internet? Onze ICT servicedesk staat dagelijks klaar om je te helpen! Voor een vast bedrag per maand bieden wij ondersteuning op al onze diensten:

Apple zakelijk

Cloudcarrier verzorgt naast het inkopen van de Apple hardware die je nodig hebt ook het systeembeheer voor alle Apple devices. Als je Mac een keer niet naar behoren werkt dan lost onze ICT servicedesk dit voor je op. Lukt het niet op afstand? Dan komen we op locatie!

Google Workspace

De ultieme tool om samen te werken in de cloud. Mailen, afspraken maken, (video)vergaderen en bestanden delen in de cloud was nog nooit zo makkelijk als met Google Workspace. Goede communicatie is onmisbaar;met Google Workspace creëer jij je eigen online werkplek.

Zakelijk WiFi

Als je dan toch een keer op kantoor werkt wil je gewoon altijd goed internet hebben. Geen blokkerige video belletjes of telefoongesprekken die zomaar wegvallen. Een goede WiFi oplossing zorgt ervoor dat je ook op kantoor niet gebonden bent aan een vaste werkplek.

VoIP zakelijke telefonie

Ook onze zakelijke telefonie oplossing is cloud based. In de praktijk betekent dit dat je overal waar een internetverbinding is gebruik kan maken van jouw telefooncentrale in de cloud. Met Cloudcarrier Vast & Mobiel combineer je zelfs de kracht van vast en mobiel!

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen