Wat is VoIP? 

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Voor jou betekent dat ‘bellen over  het internet’. In tegenstelling tot ‘gewone’ digitale telefonie ben je niet verbonden op een centrale via een telefoonnetwerk maar bevindt jouw telefooncentrale zich in de cloud. Je belt niet meer via een telefoonnetwerk maar belt naar IP adressen.

Het staat bekend als Hosted VoIP, Cloud telefonie en VoIP telefonie. Voor jouw bedrijf is de term VoIP zakelijke telefonie de beste term. Jouw medewerkers zijn zowel op je vaste nummer als mobiel bereikbaar, zolang ze maar verbonden zijn met het internet.

Met een zakelijk telefonie abonnement van Cloudcarrier kun je zowel vast als mobiel bellen en gebeld worden. Met onze zakelijke telefonie oplossing heb je je eigen telefooncentrale in de cloud.

Voordelen VoIP zakelijke telefonie

VoIP is niet alleen goedkoper dan een aansluiting op het telefoon netwerk. Er zijn nog veel meer voordelen aan verbonden.

Lagere kosten 

Met VoIP betaal je niet meer voor een telefoonabonnement en niet meer per gebelde minuut. Er hoeft geen fysiek telefoonnetwerk te worden aangelegd en geen telefooncentrale te worden onderhouden.

Betere bereikbaarheid

Omdat VoIP de mogelijkheid geeft extra data met gesprekken mee te sturen wordt bijvoorbeeld je nummer herkend. Je bent overal ter wereld bereikbaar op hetzelfde nummer. Voor MKB bedrijven betekent dit dat personeel dat thuis werkt op hetzelfde vaste nummer bereikbaar is als op kantoor.

Betere geluidskwaliteit

Bellen met VoIP maakt het mogelijk om HD Voice te gebruiken. Deze functionaliteit verbeterd de kwaliteit van een gesprek door onder andere ruis en achtergrondgeluiden weg te filteren. Ook de spraak wordt helderder gemaakt.

Koppeling met je CRM systeem

VoIP-telefonie kan makkelijk gekoppeld worden aan je CRM systeem. Als je gebeld wordt kan jouw CRM systeem bijvoorbeeld direct klantinformatie tonen zodat weet wie je voor je hebt.

 

Telefooncentrale in de cloud

Door een zakelijk telefonie abonnement af te sluiten die gebruik maakt van VoIP bevindt jouw telefooncentrale zich in de cloud.

Met een Cloudcarrier Vast & Mobiel zakelijk telefonie abonnement ben altijd en overal bereikbaar.

Met een zakelijk telefonie abonnement van Cloudcarrier  is het enige wat je nodig hebt om overal en altijd bereikbaar te zijn een werkende internetverbinding. Omdat je je vaste nummers overal naartoe kan doorschakelen zullen jouw klanten niet merken op je op kantoor of op een tropisch eiland zit te werken.

Een landelijk telefoonnummer

Heeft je vaste nummer nog een lokaal netnummer? Met onze zakelijke telefonie oplossing krijg je een landelijk netnummer. Hierdoor heb je in één klap een landelijke uitstraling

Bellen met vast of mobiel

Het maakt niet uit waar je bent. Jou vaste – en mobiele telefoon werken als één. Zo kun je een vast nummer op je mobiel binnen laten komen en mobiel bellen met een vast nummer.

Wachtrijen instellen 

Je hebt zelf de controle over het instellen van wachtrijen. Met 1 druk op de knop kun je jezelf in of uitschrijven van een wachtrij.

Groepen maken

Werk je samen in een team? Je kunt 1 telefoonnummer bij meerdere mensen laten binnenkomen zodat je altijd goed bereikbaar bent!

Overstappen

Heb je elders al een zakelijke telefonie oplossing? Geen probleem. Met onze overstapservice is overstappen slechts een formaliteit.

Cloudcarrier Vast & Mobiel | VoiP Zakelijke telefonie | Cloudcarrier

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen