Wat is een telefooncentrale in de cloud?

Een telefooncentrale verbindt twee telefoonaansluitingen met elkaar waardoor er een verbinding tussen twee partijen tot stand kan komen. Vroeger gebeurde dit door met kabels lijnen te koppelen. Met een telefooncentrale in de cloud gebeurt dit niet meer fysiek maar via internet.

Deze centrale wordt ook wel een VoIP centrale, VoIP telefooncentrale of hosted VoIP genoemd. Welke naam je er ook aan geeft het komt er op neer dat jouw telefooncentrale overal beschikbaar is waar internet aanwezig is.

Zakelijke Telefonie | Cloudcarrier Vast & Mobiel

Cloudcarrier Vast & Mobiel

Cloudcarrier Vast & Mobiel is de nieuwste ontwikkeling binnen het zakelijk bellen. Je hebt een eigen telefooncentrale in de cloud direct gekoppeld aan het 4G netwerk. Hierdoor werken vaste toestellen en mobiele toestellen naadloos samen.

Je hebt over en altijd toegang tot je telefooncentrale in de cloud. Daarnaast heb je helemaal zelf in beheer hoe deze telefooncentrale moet werken. Liever niet bereikbaar buiten werkuren? Iedere klant een aparte voicemail? Met Cloudcarrier Vast & Mobiel zijn de mogelijkheden eindeloos!

Met Cloudcarrier Vast & Mobiel is het enige wat je nodig hebt om overal en altijd bereikbaar te zijn een werkende internetverbinding. Omdat je je vaste nummers overal naartoe kan doorschakelen zullen jouw klanten niet merken op je op kantoor of op een tropisch eiland zit te werken.

Een landelijk telefoonnummer

Heeft je vaste nummer nog een lokaal netnummer? Met onze zakelijke telefonie oplossing krijg je een landelijk netnummer. Hierdoor heb je in één klap een landelijke uitstraling

Bellen met vast of mobiel

Het maakt niet uit waar je bent. Jou vaste – en mobiele telefoon werken als één. Zo kun je een vast nummer op je mobiel binnen laten komen en mobiel bellen met een vast nummer.

Wachtrijen instellen 

Je hebt zelf de controle over het instellen van wachtrijen. Met 1 druk op de knop kun je jezelf in of uitschrijven van een wachtrij.

Groepen maken

Werk je samen in een team? Je kunt 1 telefoonnummer bij meerdere mensen laten binnenkomen zodat je altijd goed bereikbaar bent!

Overstappen

Heb je elders al een zakelijke telefonie oplossing? Geen probleem. Met onze overstapservice is overstappen slechts een formaliteit.

Cloudcarrier Vast & Mobiel | VoiP Zakelijke telefonie | Cloudcarrier

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen