Wat is Series One Google Meet hardware voor vergaderruimtes?

Series One Google Meet hardware voor vergaderruimtes is ontworpen met het oog op online vergaderingen. De camera en audio van deze apparatuur zorgen ervoor dat deelnemers van online vergaderingen goed zichtbaar en hoorbaar zijn.

Deze nieuwste vergader hardware is door Lenovo door Google samen ontworpen ,exclusief voor Google Meet (onderdeel van Google Workspace). Heb je weleens een vergaderingen met meerdere deelnemers geprobeerd te doen met een laptop? Niet ideaal is een understatement. Met Google Meet hardware voor vergaderruimtes haal je de beste beeld – en geluidskwaliteit je vergaderruimte in!

Series One Ruimtepakketten| Google Meet Hardware

Welke Google Meet hardware voor vergaderruimtes is er? 

Vergaderruimtes komen in alle soorten en maten. Lenovo en Google hebben bij het ontwikkelen van deze nieuwste serie vergader hardware rekening gehouden met drie formaten ruimtes. Er is een set voor kleine ruimtes, eentje voor middelgrote ruimtes en eentje voor grote ruimtes.

Het verschil in de vergaderpakketten zit hem in de bijgeleverde onderdelen. De hardware kits voor grotere ruimtes hebben extra speakers en/of microfoons om het bereik van het geluid te vergroten. Bovendien zijn de sets voor middelgrote en grote vergaderruimtes voorzien van een touchpad als afstandsbediening om het hele systeem makkelijk te kunnen bedienen.

Ervaar geweldige audio en video

Welk cijfer zou je de kwaliteit van je gesprekspartner van de afgelopen 5 video calls geven? Zou jij een product of dienst afnemen van een persoon die half in het donker zit en slecht te verstaan is? Video vergaderingen worden naast online vergaderen met collega’s steeds meer gebruikt om sales gesprekken mee te voeren. Een verkoop missen omdat je slecht zichtbaar en verstaanbaar bent is een gemiste kans; een eerste indruk kun je immers maar één keer maken!

De audiobar maakt gebruikt van Google’s eigen ruisondrukkings technologie (Truevoice®). Hiermee worden ongewenste geluiden door middel van Articifial Intelligence weggefilterd en stemmen helderder gemaakt met een kraakhelder geluid als resultaat. De True 4K-camera maakt de beleving compleet door automatisch te ‘pannen’, ’tilten’ en ‘zoomen’ (PTZ-effecten) wanneer dat nodig is.

Google Meet Hardware voor vergaderruimtes | Audiobar
Google Meet Hardware voor vergaderruimtes | Camera
De Google Meet kits voor vergaderruimtes zijn uitgerust met dit handig touchpad om tijdens de vergadering instellingen te kunnen wijzigen.

Ultieme controle

De sets voor vergaderruimtes bestaan naast audio en video over een volledige computer en touchscreen. Het computersysteem is speciaal ontwikkeld voor Google Meet. Het heeft een Intel i7-processor en is ontworpen om de belasting van videovergadering zonder gemak aan te kunnen. Ingebouwde Artificial Intelligence zorgt voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Je hoeft niet met je handen aan de camera(s) en speakers te zitten. Met het bijgeleverde touchscreen kun je zowel vergaderingen plannen, beheren en starten en geeft je volledige controle over de instellingen van de apparatuur in de ruimte. Je kunt hem zelf zonder touchscreen bedienen omdat hij werkt met stemcommando’s: “Het Google, start de vergadering!”

Waarom kiezen voor Cloudcarrier? 

Het bestellen van Series One Google Meet hardware voor vergaderruimtes bij Cloudcarrier heeft meerdere voordelen ten opzichte van de aanschaf bij een (online) winkel en zelfs rechtstreeks bij Google zelf. Zo kunnen wij altijd de beste hardware voor jouw specifieke situatie bepalen. 

Duurder is namelijk niet altijd beter voor jouw specifieke situatie. Goed advies kan ook betekenen dat we voor een andere oplossing gaan dan in eerste instantie misschien voor de hand ligt. Door onze ervaring met Apple – en Google hardware in combinatie met de kennis van de beste cloud software kunnen we altijd voor de meest optimale set up kiezen.

Daarnaast is aankoop maar één onderdeel van de uiteindelijke ingebruikname van de Google Meet hardware. De apparatuur functioneert uiteindelijk alleen goed als ook de configuratie en installatie zorgvuldig gebeuren.

Dit zijn vier goede redenen om Google Meet hardware bij ons aan te schaffen:

Aanschaf Google Meet hardware

Het aanschafproces is eenvoudig via onze webshop. Na jouw bestelling hoef je je niet meer druk te maken over levertijden en statussen van leveringen. Wij houden je op de hoogte van je bestelling en zorgen ervoor dat jij alles ontvangt op de afgesproken tijd.

Advies

Als officieel Google Cloud partner en Series One Google Meet hardware reseller kunnen wij altijd het beste advies geven voor jouw specifieke behoeften. Wij kijken hierbij niet alleen naar de fysieke plaatsing maar ook naar integratie met bestaande systemen die jouw bedrijf gebruikt zodat alles naadloos integreert met elkaar. 

Professionele installatie en configuratie

Bij bestelling van Google Meet hardware via Cloudcarrier ben je gegarandeerd van een professionele installatie van de apparatuur in jouw (vergader)ruimtes. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de configuratie wordt gedaan volgens de eisen die jij aan de apparatuur stelt zodat je meteen aan de slag kan!

Beheer

Door je Google Meet hardware bij Cloudcarrier te bestellen wordt je apparatuur direct in beheer genomen. Mochten er onverhoopt storingen ontstaan kan onze ICT Servicedesk vaak met een belletje op afstand oplossing bieden. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon op locatie! 

Wie zijn wij | Manuel Spaan | Cloudcarrier

Neem direct contact op met een van onze Google Meet hardware experts!

Wij zijn officieel Google Meet hardware reseller.

Neem direct contact op met een expert!