Wat is een Avocor Series One Desk 27?  

De Avocor Series One Desk 27 is alles-in-een Google Meet hardware verpakt in één beeldscherm. Het is een alles-in-een Google Meet hardware opossing. Het beeldscherm is voorzien van een touchscreen en ingebouwde laptop dock. Het touchscreen kan gebruikt worden om te navigeren maar hiermee kan ook de ingebouwde Jamboard-app worden bediend.

Avocor en Google hebben dit alles-in-een scherm samen ontworpen. Deze Google Meet hardware wordt gebruikt voor videovergaderingen op bureaus en kleine (vergader)ruimtes.

Avocor Series One Desk 278 | Front & Side view

De Avocor Series One Desk is meer dan een monitor

Besteed je veel tijd aan video vergaderingen? Met de Series One Desk 27 combineer je het gemak van een beeldscherm met touchscreen met de voordelen van online vergader hardware. Het 27″ Quad HD lcd-scherm zorgt voor haarscherpe beelden. Zo heb je nooit onscherpe beelden meer tijdens video calls maar lijkt het net alsof je in dezelfde ruimte zit als je gesprekspartner(s).

Naast de superieure beeldkwaliteit die het beeldscherm levert kan het scherm worden gebruikt als laptop dock. Zo wordt je laptop opgeladen terwijl je werkt en kun je er een tweede monitor op aansluiten. Tijdens vergaderingen kun je het touchscreen gebruiken als digitaal whiteboard met de Jamboard applicatie.

Sublieme audio en video en ingebouwde intelligentie

Hoe vaak moet je een online vergadering onderbreken of wachten omdat de techniek te wensen overlaat? Met de Avocor Series One Desk 27 zul je hier geen last van hebben door de state-of-the-art camera en audio onderdelen.

Het beeldscherm is uitgerust met een 5 megapixel met digitale PTZ-effecten. PTZ staat voor ‘Pannen’, ‘Tilten’ (kantelen) en ‘Zoomen’. Deze camera zorgt er in combinatie met een geïntegreerd computersysteem  en krachtige Artificial Intelligence dat alle deelnemers altijd optimaal in beeld gebracht. Het systeem is speciaal ontworpen om videovergaderen zonder problemen te processen.

De audio isolatie technologie waarover het scherm beschikt zorgt ervoor dat achtergrondruis wordt onderdrukt en stemmen van deelnemers juist versterkt worden.

Avocor Series One Desk 27 heeft geweldige audio en video

Waarom kiezen voor Cloudcarrier? 

Het bestellen van Avocor Series One Google Meet hardware bij Cloudcarrier heeft meerdere voordelen ten opzichte van de aanschaf bij een (online) winkel en zelfs rechtstreeks bij Google zelf. Zo kunnen wij altijd de beste hardware voor jouw specifieke situatie bepalen. 

Duurder is namelijk niet altijd beter voor jouw specifieke situatie. Goed advies kan ook betekenen dat we voor een andere oplossing gaan dan in eerste instantie misschien voor de hand ligt. Door onze ervaring met Apple – en Google hardware in combinatie met de kennis van de beste cloud software kunnen we altijd voor de meest optimale set up kiezen.

Daarnaast is aankoop maar één onderdeel van de uiteindelijke ingebruikname van de Google Meet hardware. De apparatuur functioneert uiteindelijk alleen goed als ook de configuratie en installatie zorgvuldig gebeuren.

Dit zijn vier goede redenen om Google Meet hardware bij ons aan te schaffen:

Aanschaf Avocor Series One Desk 27

Het aanschafproces is eenvoudig. Na jouw bestelling hoef je je niet meer druk te maken over levertijden en statussen van leveringen. Wij houden je op de hoogte van je bestelling en zorgen ervoor dat jij alles ontvangt op de afgesproken tijd.

Advies

Als officieel Google Cloud partner en Series One Google Meet hardware reseller kunnen wij altijd het beste advies geven voor jouw specifieke behoeften. Wij kijken hierbij niet alleen naar de fysieke plaatsing maar ook naar integratie met bestaande systemen die jouw bedrijf gebruikt zodat alles naadloos integreert met elkaar. 

Professionele installatie en configuratie

Bij bestelling van Google Meet hardware via Cloudcarrier ben je gegarandeerd van een professionele installatie van de apparatuur in jouw (vergader)ruimtes. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de configuratie wordt gedaan volgens de eisen die jij aan de apparatuur stelt zodat je meteen aan de slag kan!

Beheer

Door je Google Meet hardware bij Cloudcarrier te bestellen wordt je apparatuur direct in beheer genomen. Mochten er onverhoopt storingen ontstaan kan onze ICT Servicedesk vaak met een belletje op afstand oplossing bieden. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon op locatie! 

Wie zijn wij | Manuel Spaan | Cloudcarrier

Neem direct contact op met een van onze Google Meet hardware experts!

Wij zijn officieel Google Meet hardware reseller.

Neem direct contact op met een expert!