Wat is een Avocor Series One Board 65?  

De Avocor Series One Board 65 is alles-in-een Google Meet hardware. Het beeldscherm is voorzien van een touchscreen en ingebouwde Jamboard-app. Hiermee is het klassieke whiteboard met gekleurde stiften en post-its verleden tijd. Met het Board 65 stap je het digitale tijdperk van samenwerking in.

Avocor en Google hebben dit alles-in-een scherm samen ontworpen. Deze Google Meet hardware is het neusje van de zalm op het gebied van digitaal samenwerken in (project)teams. Gebruik het als online vergader tool of als whiteboard tijdens brainstorm sessies in (online) vergaderingen.

Het Avocor Series One Board 65 is zowel digitaal als niet digitaal te gebruiken als elektronisch whiteboard (Jamboard)

Ontworpen voor teamwork: Avocor Series One Board 65

Wil je samen met online deelnemers op hetzelfde whiteboard samenwerken? Het was tot nu toe wel mogelijk met bepaalde hardware maar echt fijn werkte het niet. Met de komst van het Series One Board 65 is dat verleden tijd. Het 65″ UHD lcd scherm zorgt voor haarscherpe beelden. Zo heb je nooit onscherpe beelden meer tijdens teamvergaderingen maar lijkt het net alsof je in dezelfde ruimte zit als je gesprekspartner(s).

Naast de superieure beeldkwaliteit van het scherm beschikt het scherm over een touchscreen waarmee in combinatie met de Jamboard-app  een gezamenlijke digitale whiteboard sessie kan worden gehouden. Hiermee kunnen zowel jij als online deelnemers samenwerken op hetzelfde digitale bord. Het scherm is zo ontworpen dat hij op een verrijdbare standaard kan maar kan ook aan de muur gemonteerd worden.

Sublieme audio en video en ingebouwde intelligentie

Hoe vaak gebruik je een whiteboard om online samen te werken? Waarschijnlijk nooit omdat er geen simpele manier is dit te faciliteren. Met de Avocor Series One Board 65 is dit een een fluitje van een cent door het touchscreen en geïntegreerde Jamboard applicatie. Je kunt met je vingers of meegeleverde touch pens schrijven alsof je op een whiteboard schrijft.

Het beeldscherm is uitgerust met een 12 megapixel met digitale PTZ-effecten. PTZ staat voor ‘Pannen’, ‘Tilten’ (kantelen) en ‘Zoomen’. Deze camera zorgt er in combinatie met een geïntegreerd computersysteem  en krachtige Artificial Intelligence dat alle deelnemers altijd optimaal in beeld gebracht. Het systeem is speciaal ontworpen om videovergaderen zonder problemen te processen.

De audio isolatie technologie waarover het scherm beschikt zorgt ervoor dat achtergrondruis wordt onderdrukt en stemmen van deelnemers juist versterkt worden.

Avocor Series One Board 65 wallmounten

Series One Board 65 van Avocor. Maar hoe pak je deze uit en installeer je het scherm.

In deze video leggen we je dat uit. De Series One Board 65 is alles-in-een Google Meet hardware. Het beeldscherm is voorzien van een touchscreen en ingebouwde Jamboard-app. Hiermee is het klassieke whiteboard met gekleurde stiften en post-its verleden tijd. Met het Board 65 stap je het digitale tijdperk van samenwerking in. Avocor en Google hebben dit alles-in-een scherm samen ontworpen. Deze Avocor Google Meet hardware is het neusje van de zalm op het gebied van digitaal samenwerken in (project)teams. Gebruik het als online vergader tool of als whiteboard tijdens brainstorm sessies in (online) vergaderingen.

Waarom kiezen voor Cloudcarrier? 

Het bestellen van Avocor Series One Google Meet hardware bij Cloudcarrier heeft meerdere voordelen ten opzichte van de aanschaf bij een (online) winkel en zelfs rechtstreeks bij Google zelf. Zo kunnen wij altijd de beste hardware voor jouw specifieke situatie bepalen. 

Duurder is namelijk niet altijd beter voor jouw specifieke situatie. Goed advies kan ook betekenen dat we voor een andere oplossing gaan dan in eerste instantie misschien voor de hand ligt. Door onze ervaring met Apple – en Google hardware in combinatie met de kennis van de beste cloud software kunnen we altijd voor de meest optimale set up kiezen.

Daarnaast is aankoop maar één onderdeel van de uiteindelijke ingebruikname van de Google Meet hardware. De apparatuur functioneert uiteindelijk alleen goed als ook de configuratie en installatie zorgvuldig gebeuren.

Dit zijn vier goede redenen om Google Meet hardware bij ons aan te schaffen:

Aanschaf Avocor Series One Board 65

Het aanschafproces is eenvoudig. Na jouw bestelling hoef je je niet meer druk te maken over levertijden en statussen van leveringen. Wij houden je op de hoogte van je bestelling en zorgen ervoor dat jij alles ontvangt op de afgesproken tijd.

Advies

Als officieel Google Cloud partner en Series One Google Meet hardware reseller kunnen wij altijd het beste advies geven voor jouw specifieke behoeften. Wij kijken hierbij niet alleen naar de fysieke plaatsing maar ook naar integratie met bestaande systemen die jouw bedrijf gebruikt zodat alles naadloos integreert met elkaar. 

Professionele installatie en configuratie

Bij bestelling van Google Meet hardware via Cloudcarrier ben je gegarandeerd van een professionele installatie van de apparatuur in jouw (vergader)ruimtes. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de configuratie wordt gedaan volgens de eisen die jij aan de apparatuur stelt zodat je meteen aan de slag kan!

Beheer

Door je Google Meet hardware bij Cloudcarrier te bestellen wordt je apparatuur direct in beheer genomen. Mochten er onverhoopt storingen ontstaan kan onze ICT Servicedesk vaak met een belletje op afstand oplossing bieden. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon op locatie! 

Wie zijn wij | Manuel Spaan | Cloudcarrier

Neem direct contact op met een van onze Google Meet hardware experts!

Wij zijn officieel Google Meet hardware reseller.

Neem direct contact op met een expert!