Wat is Series One Google Meet hardware? 

Series One Google Meet hardware is een oplossing om video vergaderingen mogelijk te maken in ieder type vergaderruimte. De serie bestaat uit twee interactieve beeldschermen en 3 sets voor online vergaderen. De sets bestaat uit camera’s, microfoons en touchscreens.

Ben je op zoek naar een oplossing om online te vergaderen?! De Series One-productfamilie bestaat uit de Series One Desk 27, Series One Board 65 en Series One-ruimtepakketten. De apparatuur biedt een naadloze integratie met Google WorkspaceVergaderen is nog nooit zo leuk geweest.

Series One Google Meet hardware
Series One Desk 27 | Google Meet Hardware

Series One Desk 27

De Series One Desk 27 is alles-in-een Google Meet hardware verpakt in één beeldscherm. Het is een alles-in-een Google Meet hardware opossing. Het beeldscherm is voorzien van een touchscreen en ingebouwde laptop dock. Het touchscreen kan gebruikt worden om te navigeren maar hiermee kan ook de ingebouwde Jamboard-app worden bediend.

Avocor en Google hebben dit alles-in-een scherm samen ontworpen. Deze Google Meet hardware wordt gebruikt voor videovergaderingen op bureaus en kleine (vergader)ruimtes.

Series One Board 65

De Series One Board 65 is alles-in-een Google Meet hardware. Het beeldscherm is voorzien van een touchscreen en ingebouwde Jamboard-app. Hiermee is het klassieke whiteboard met gekleurde stiften en post-its verleden tijd. Met het Board 65 stap je het digitale tijdperk van samenwerking in.

Avocor en Google hebben dit alles-in-een scherm samen ontworpen. Deze Google Meet hardware is het neusje van de zalm op het gebied van digitaal samenwerken in (project)teams. Gebruik het als online vergader tool of als whiteboard tijdens brainstorm sessies in (online) vergaderingen.

Series One Board 65 | Google Meet Hardware
Series One Ruimtepakketten| Google Meet Hardware

Series One Google Meet hardware voor vergaderruimtes

Heb je last van slechte beeldkwaliteit of geluid tijdens jouw online vergaderingen? Als je goed zakelijk WiFi hebt dan is je vergaderapparatuur waarschijnlijk de bottleneck. Een goede camera en goed geluid is onmisbaar voor de moderne werkplek.

Lenovo heeft exclusief voor Google Meet Series One vergaderpakketten gemaakt. Het streven van deze Google Meet hardware is om jou en de mensen met wie je samenwerkt het gevoel te geven alsof je in dezelfde ruimte samenwerkt.

Er zijn pakketten voor kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes. Pakketten bestaan uit een compleet computersysteem, camera, soundbar en touchpad. Onze experts kunnen jou precies vertellen welke configuratie het beste geschikt is voor de vergaderruimte waarin je de set wil gebruiken.

Waarom kiezen voor Cloudcarrier? 

Het bestellen van een Series One Google Meet hardware bij Cloudcarrier heeft meerdere voordelen ten opzichte van de aanschaf bij een (online) winkel en zelfs rechtstreeks bij Google zelf. Zo kunnen wij altijd de beste hardware voor jouw specifieke situatie bepalen. 

Duurder is namelijk niet altijd beter voor jouw specifieke situatie. Goed advies kan ook betekenen dat we voor een andere oplossing gaan dan in eerste instantie misschien voor de hand ligt. Door onze ervaring met Apple – en Google hardware in combinatie met de kennis van de beste cloud software kunnen we altijd voor de meest optimale set up kiezen.

Daarnaast is aankoop maar één onderdeel van de uiteindelijke ingebruikname van de Google Meet hardware. De apparatuur functioneert uiteindelijk alleen goed als ook de configuratie en installatie zorgvuldig gebeuren.

Dit zijn vier goede redenen om Google Meet hardware bij ons aan te schaffen|:

Aanschaf Google Meet hardware

Het aanschafproces is eenvoudig. Na jouw bestelling hoef je je niet meer druk te maken over levertijden en statussen van leveringen. Wij houden je op de hoogte van je bestelling en zorgen ervoor dat jij alles ontvangt op de afgesproken tijd.

Advies

Als officieel Google Cloud partner en Series One Google Meet hardware reseller kunnen wij altijd het beste advies geven voor jouw specifieke behoeften. Wij kijken hierbij niet alleen naar de fysieke plaatsing maar ook naar integratie met bestaande systemen die jouw bedrijf gebruikt zodat alles naadloos integreert met elkaar. 

Professionele installatie en configuratie

Bij bestelling van Google Meet hardware via Cloudcarrier ben je gegarandeerd van een professionele installatie van de apparatuur in jouw (vergader)ruimtes. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de configuratie wordt gedaan volgens de eisen die jij aan de apparatuur stelt zodat je meteen aan de slag kan!

Beheer

Door je Google Meet hardware bij Cloudcarrier te bestellen wordt je apparatuur direct in beheer genomen. Mochten er onverhoopt storingen ontstaan kan onze ICT Servicedesk vaak met een belletje op afstand oplossing bieden. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon op locatie! 

Wie zijn wij | Manuel Spaan | Cloudcarrier

Neem direct contact op met een van onze Google Meet hardware experts!

Wij zijn officieel Google Meet hardware reseller.

Neem direct contact op met een expert!