Google Meet

Gebruik jij Google Meet al? Online vergaderen is vandaag de dag een onmisbare functionaliteit voor jouw bedrijf. Het bespaart je niet alleen tijd en geld maar zorgt er ook voor dat jouw medewerkers overal hun werk kunnen doen. Ze zijn niet per se meer gebonden aan jouw fysieke werklocatie.

Videobellen met Google Meet is heel eenvoudig. Je kunt met mensen tegelijk in een call zitten en ondertussen ook documenten, en/of presentaties met elkaar delen. Er wordt Google veel gedaan om een optimale beeld – en geluid kwaliteits ervaring te krijgen. Zien is geloven!

Gebruik je Google Meet en ben je op zoek naar apparatuur om hiervoor te gebruiken in je vergaderruimte(s)? Op onze Google Meet hardware pagina’s vind je oplossingen voor alle maten ruimtes.

Google Meet is de ultieme tool om online mee te vergaderen. Google Meet is onderdeel van Google Workspace. Cloudcarrier verschaft als Google Cloud partner licenties.
Apple Hardware | Apple Zakelijk

Vergader op ieder apparaat

Om op een laptop of desktop te vergaderen met Google Meet heb je alleen een webbrowser nodig. Je hebt geen Google account nodig en hoeft geen applicatie te installeren op je apparaat. Een vergadering bijwonen is zo simpel als op de link te klikken die je in een uitnodiging hebt ontvangen. Zelf een vergadering starten kun je nu meteen al doen, je hoeft alleen maar naar https://meet.google.com/ te gaan.

Wil je vergaderen op een mobiel apparaat? Dan kun je de Google Meet-app  downloaden uit de app store. Na installatie kan je direct aan de slag.

Google Meet maakt gebruik van dezelfde beveiligingsmaatregelen als Google voor zijn andere diensten zoals Gmail en opslag gebruikt. Er zitten functies in die hackers buiten de de deur houden. Ook worden alle gesprekken standaard versleuteld wat het onmogelijk maakt om mee te kijken door mensen van buitenaf.

Google Meet voldoet aan de IETF-beveiligingsstandaarden. Vertaling: Meet is veilig! Mocht je geïnteresseerd zijn in de achterliggende standaarden dan kun je daar over lezen in DTLS (Datagram Transport Layer Security) en SRTP (Secure Real-time Transport Protocol).

Hybride vergaderen Google Meet

Samenwerken in Google Meet

Videovergaderen is natuurlijk leuk, samenwerken in documenten nog leuker. Met 1 druk op de knop kun je een document delen met alle deelnemers en tegelijkertijd in hetzelfde document werken. Daardoor kun je real-time documenten opstellen en direct feedback verwerken net als je zou doen als je in dezelfde ruimte zou zitten.

Gebruik je Jamboard? Dan is Meet helemaal gaaf. Door Meet en Jamboard te combineren werk je samen op een whiteboard net als je dat in real life zou doen. Zoek je nog een mooie oplossing om online te vergaderen kijk dan ook even naar de nieuwe Avocor Series One apparatuur.

De ultieme gebruikerservaring

Slechte beeld – of audiokwaliteit? Je kunt voordat je een vergadering begint je audio en video testen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je in de meeting komt. Google Meet past zelf je netwerksnelheid aan om altijd de beste beeldkwaliteit te geven. Door middel van Artificial Intelligence worden beeld en geluid nog verder geooptimaliseerd.

Zit je op een luidruchtige plek of ben je slechthorend? Meet kan automatisch subtitels toevoegen aan gesprekken zodat je het gesprek altijd goed kan blijven volgen.

Google Meet | Google Workspace
De Series One Google Meet hardware bestaat uit drie nieuwe producten. De Avorcor Board 65, de Avocor Desk 27 en de Google Meet ruimtekits.

Online vergaderen is een vast onderdeel geworden van ons leven. Hoe vaak gebeurt het jou nog dat de beeld – en geluidskwaliteit van een vergadering om te huilen is? Series One Google Meet hardware is het neusje van de zalm als het aankomt op apparatuur voor vergaderruimtes. De audio en video zijn zo goed dat het lijkt alsof je in dezelfde ruimte zit.

Google Meet hardware is ideaal om te gebruiken in combinatie met Google Workspace omdat de hardware er speciaal voor is ontwikkeld. In ons assortiment hebben we volledig interactieve schermen zoals de Avocor Series One Desk 27 en de Series One Google Meet hardware voor vergaderruimtes. 

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen