Wat is het Apple Consultants Network?

Het Apple Consultants Network (ACN) is samengesteld uit onafhankelijke serviceproviders die professionele oplossingen bieden voor MKB bedrijven die Apple gebruiken. 

Om als IT bedrijf lid te worden is goedkeuring van Apple nodig. Om in aanmerking te komen dient een bedrijf gecertificeerd te zijn in Apple en aanverwante technologieën. Cloudcarrier is als sinds jaar en dag lid en heeft een volwaardig team van Apple Consultants op de werkvloer.

pple Consultant Network | Apple Zakelijk

Wat doet een Apple Consultant?

Onze Apple Consultants zijn systeembeheerders die extra certificeringen en opleidingen hebben gedaan bij Apple. Na het doorlopen van deze extra trainingen en certificeringen mogen ze de naam Apple Consultant gebruiken.

Onze consultants lossen zowel eenvoudige als complexe vraagstukken op. Al onze systeembeheerders kunnen zowel Apple support bieden op onze servicedesk maar ook complexe omgevingen ontwerpen en onderhouden.

Wij begrijpen dat alleen aanschaf en onderhoud van apparatuur niet voldoende is. Onze consultants zorgen er daarom voor dat alle hard – en software binnen jouw bedrijf moeiteloos met elkaar samenwerkt.

Training

Onze consultants worden doorlopend getraind om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT. Niet alleen worden zij getraind op het gebied van Apple apparatuur maar ook op het gebied van Apple Beheer.

Met deze kennis bieden onze experts IT-consultancy aan, bijvoorbeeld op het gebied van Mobile Device Management (MDM). Of op het gebied van  netwerkbeheer het instellen van beveiligde netwerken en werken in de cloud.

Consultancy door heel Nederland

Met onze vestigingen in Amsterdam en Harderwijk bestrijken wij heel Nederland. Onze ICT Servicedesk ondersteunt zowel vanaf afstand als op locatie. Onze klanten bestaan onder andere uit marketing agencies, MKB bedrijven, vastgoedbedrijven, kinderopvangs en scholen.

Het maakt dus niet uit of je bedrijf in Goes, Den Helder, Groningen of Maastricht zit. Ons servicegebied bestaat uit heel Nederland. Onze Apple Consultants zijn altijd voor jou beschikbaar!

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen