Welke Apple apparatuur kun je bij ons aanschaffen? 

Je kunt bij ons alle Apple apparatuur aanschaffen die je ook in een Apple store of andere winkel aan kunt schaffen. Dit geldt voor hardware zoals iPhone, iPads, iMacs en MacBooks maar ook voor accessoires zoals keyboard, muizen en stands. 

Wij hanteren dezelfde prijzen als andere (online) verkopers. Onze Apple Consultants adviseren over de optimale configuratie van het Apple apparaat dat je wil bestellen. Zo ben je ervan verzekerd dat je de beste hardware krijgt voor de taken die het apparaat aan moet kunnen.

Apple apparatuur | Apple zakelijk

Waarom kiezen voor Cloudcarrier? 

Het bestellen van een Apple apparaat bij Cloudcarrier heeft meerdere voordelen ten opzichte van de aanschaf bij een online winkel en zelfs rechtstreeks bij de Apple store zelf:

Aanschaf Apple apparatuur

Het aanschafproces is eenvoudig. Na jouw bestelling hoef je je niet meer druk te maken over levertijden en statussen van leveringen. Wij houden je op de hoogte van je bestelling en zorgen ervoor dat jij alles ontvangt op de afgesproken tijd.

Apple beheer

Door je Apple device bij Cloudcarrier te bestellen profiteer je maximaal van onze Apple beheer oplossing. Door het apparaat op te nemen in onze MDM houden we al jouw apparaten up-to-date en veilig.

Apple Consultants Network

Cloudcarrier is officieel erkend lid van het Apple Consultants Network (ACN). Om aan de toelatingseisen te voldoen doorlopen onze medewerkers constant trainingen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op Apple gebied.

Advies

Doordat onze medewerkers gecertificeerde Apple Consultants zijn kunnen zij advies geven over de vereisten waaraan hardware voor jouw bedrijf moet voldoen. Dit maatwerk is erop gericht de beste hardware te bestellen voor jouw bedrijfsprocessen.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen