pple Consultant Network | Apple Zakelijk

Wat is Apple Zakelijk? 

Apple zakelijk is de verzamelnaam voor alle producten en diensten die samenhangen met zowel de aanschaf als het beheer van Apple  apparatuur.

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Van iPhones & iPads, tot MacBooks & iMacs en alles wat daar bij hoort. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van jouw apparatuur. 

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan zijn er altijd de Apple Consultants op onze servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Apple Beheer

Onze Apple Beheer oplossing biedt een online dashboard waarmee je overzicht en controle krijgt over elke Apple werkplek. Wij maken hiervoor gebruik van een Mobile Device Management (MDM) oplossing. Dit stelt ons ook in staat om op afstand eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en indien nodig actie op te ondernemen.

Onze dienstverlening is erop gericht proactief te kunnen handelen zodat je nooit in de situatie komt dat jouw Apple device niet werkt. Wil je meer weten over onze Apple oplossingen? Lees er meer over op de Apple beheerpagina

Apple Beheer | Apple Zakelijk
Apple Hardware | Apple Zakelijk

Apple producten kopen

Cloudcarrier is jouw Apple winkel. We leveren het gehele Apple assortiment.. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij adviseren de hardware die het beste past bij jouw bedrijf en/of doeleinden.

Wij verzorgen het bestelproces tot en met de uitrol naar jouw medewerker. En dit zonder dat jij hier zelf nog tussen hoeft te zitten! Weten welke producten er te koop zijn? Dat kun je lezen op onze pagina over Apple producten kopen.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen