pple Consultant Network | Apple Zakelijk

Wat is Apple Zakelijk? 

Apple zakelijk is de verzamelnaam voor alle producten en diensten die samenhangen met zowel de aanschaf als het beheer van Apple apparatuur.

Cloudcarrier is dé one-stop-shop als het gaat om het adviseren, implementeren en onderhouden van Apple devices voor bedrijven door heel Nederland. Van iPhones & iPads, tot MacBooks & iMacs en alles wat daar bij hoort. Wij bieden volledige ontzorging, van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van jouw apparatuur. 

En loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan staan onze Apple Consultants op de servicedesk dagelijks paraat om je bij te staan.

Beheer van zakelijke Apple devices

Onze beheer oplossing biedt een online dashboard waarmee je overzicht en controle krijgt over elke Apple werkplek binnen jouw bedrijf. Hiervoor maken wij gebruik van  Mobile Device Management (MDM) software. Deze software maakt het moogelijk om devices op afstand te onderhouden en eventuele problemen vroegtijdig te signaleren zodat we op tijd actie kunnen ondernemen.

Onze beheer oplossing is erop gericht proactief te kunnen handelen zodat je nooit in de situatie komt dat jouw Apple device niet werkt. Wil je meer weten over onze oplossing voor het systeembeheer van jouw Apple apparatuur? Lees er meer over op de Apple beheerpagina.

Gebruik jij Apple? Maar beheer je het nog niet?

Schrijf je dan nu in voor de Apple beheer webinar! Apple Consultants Michael en Manuel leggen je tijdens deze sessie uit waarom het beheer cruciaal is voor naadloze integratie en veiligheid van MacBooks, iPhones en meer… Schrijf je nu in!

Omdat alle Mac's van je organisatie veilig en goed beheerd moeten zijn

Apple producten kopen

Ben je van plan Apple apparatuur voor zakelijk gebruik aan te schaffen? Anders dan de consumenten markt wil je een Mac die aansluit bij wat jouw medewerkers nodig hebben. Na aanschaf is het belangrijk dat je ergens terecht kunt met je vragen en er regelmatig onderhoud plaatsvindt zodat je veilig kunt blijven werken.

Cloudcarrier is jouw zakelijke Apple Store. We leveren alle producten die Apple in het assortiment heeft. Het bestelproces is simpel. Met één belletje naar één van onze Apple Consultants is jouw nieuwe Mac of iPhone besteld. Weet je niet precies welk type je moet aanschaffen voor je nieuwe medewerker? Wij kunnen je adviseren over de hardware die het beste past bij jouw bedrijf en/of doeleinden.

Wij verzorgen het bestelproces tot en met de uitrol naar jouw nieuwe medewerker. Doordat wij het apparaat voor-configureren in onze Mobile Device Management software hoeft het nieuwe device alleen maar uit de doos te worden gehaald en opgestart. De installatie gebeurt automatisch, je kunt meteen aan de slag! Met onze Apple beheer oplossing ben je na aankoop gegarandeerd van regelmatig onderhoud en kun je met vragen altijd terecht bij onze ICT Servicedesk.

Wil je weten welke producten er te koop zijn? Dat kun je lezen op onze pagina over Apple producten kopen.

Apple Hardware | Apple Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen