Zakelijke telefonie
VoIP zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie

Met onze zakelijke telefonie oplossingen heb je je eigen telefooncentrale in de cloud. Met onze Cloudcarrier vast & mobiel integratie werken vaste telefoon en mobiele telefoon naadloos samen.

Google Workspace
google

Google Workspace

Samenwerken in de cloud was nog nooit zo makkelijk als met Google Workspace. Overal en altijd veilig bij jouw bestanden kunnen en overal en altijd met elkaar kunnen samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Apple Zakelijk
apple

Apple Zakelijk

Al ruim 10 jaar verzorgen wij de aanschaf én het ICT beheer voor Apple werkplekken in het MKB. Onze servicedesk bestaat uit gecertificeerde Apple Consultants die het beste uit jouw Apple devices halen.

ICT servicedesk
ICT Servicedesk | ICT beheer

ICT servicedesk

Heb je een IT vraag? Onze servicedesk bestaat uit Apple Consultants en netwerk specialisten die jouw vragen beantwoorden. Lukt het niet op afstand? Dan komen we op locatie in heel Nederland!

Systeembeheer
systeem-beheer

Systeembeheer

Als onderdeel van onze IT beheer oplossingen doen wij jouw dagelijks systeembeheer. Wij ontzorgen jou van hard - en software installaties tot het up-to-date houden van jouw apparatuur zodat jij altijd veilig kunt werken!

Werkplekbeheer
werkplek-beheer

Werkplekbeheer

Wij ontzorgen jou van het bestelproces tot en met de implementatie van jouw apparatuur. Dé werkplek waar je blij van wordt, dat regelen wij voor je!

Zakelijk WiFi
Zakelijk WiFi

Zakelijk WiFi

Onze zakelijke WiFi beheer oplossingen zorgen ervoor dat jij altijd draadloos verbonden bent met het internet. Met meer dan 2500 access points in beheer zijn wij met recht dé WiFi specialist.

Netwerkbeheer
netwerk-beheer

Netwerkbeheer

Een goed werkend bedrijfsnetwerk is cruciaal voor jouw bedrijf. Als netwerkbeheerder adviseren, implementeren en beheren wij complete netwerken van internetlijn, routers en switches tot access points.

Cloudcarrier ICT diensten

Wat is ICT Beheer?

ICT beheer bestaat uit het up-to-date houden van informatie – en communicatiesystemen van een bedrijf. Het is een verzamelnaam waaronder werkplekbeheer, netwerkbeheer en systeembeheer vallen.

“Voorkomen is beter dan genezen”. Onze ICT beheerders monitoren de ‘gezondheid’ van jouw apparatuur proactief. Mocht er toch onverhoopt een keer iets misgaan dan is onze ICT servicedesk er altijd voor je.. Komen we er op afstand niet uit? Dan komen we gewoon bij jou op locatie door heel Nederland!

Van advies tot onderhoud

Onze ICT servicedesk bestaat uit gecertificeerde Apple Consultants en CWNA gecertificeerde WiFi specialisten. Deze experts zijn in staat op maat gemaakte IT oplossingen voor jouw bedrijf te adviseren, implementeren en te beheren.

Of het nou gaat om het ontwerpen van een complex WiFi netwerk of het optimaliseren van de manier waarop je in de cloud werkt, je kunt met alle ICT vraagstukken bij ons terecht. Laat ons jou ontzorgen en regel dat jij dé werkplek krijgt waar je blij van wordt!

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor je klaar!

Contact opnemen