Wat is ICT?

ICT staat voor Informatie en Communicatie Technologie. Als ICT-bedrijf zijn we verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met IT beheer, waaronder systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer. Dit omvat het beheer van digitale apparatuur en diensten die verband houden met communicatie, zoals computers, telefoons, printers, scanners, zakelijk WiFi en meer. In het huidige tijdperk van hybride werken is een goed functionerende IT-infrastructuur essentieel. Dit doen we op landelijk niveau, maar ook in de omgeving Nijmegen.

ICT beheer bestaat uit het up-to-date houden van informatie – en communicatiesystemen van een bedrijf. Het is een verzamelnaam waaronder werkplekbeheer, netwerkbeheer en systeembeheer vallen.
Systeembeheer | ICT Beheer

ICT beheer uitbesteden in Nijmegen?

Cloudcarrier is de ideale IT partner in Nijmegen als het gaat om het beheren van de complete IT omgeving van organisaties. Wanneer je het IT beheer aan ons uitbesteedt, nemen we alle IT-gerelateerde vraagstukken uit handen waar jij en je medewerkers tegenaan lopen. Onze ICT servicedesk staat altijd klaar om te ondersteunen waar nodig. Met behulp van proactieve software kunnen we veel problemen zelfs voorkomen. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan bieden we ondersteuning op afstand en komen we indien nodig op locatie door heel Nederland en Nijmegen om het probleem op locatie te verhelpen.

ICT oplossingen in Nijmegen op maat

Cloucarrier is een ICT bedrijf dat denkt in oplossingen, niet in problemen. We begrijpen dat veel ICT bedrijven slechts een deel van het ICT beheer van hun klanten kunnen verzorgen, wat ertoe leidt dat er meerdere leveranciers worden ingeschakeld. Dit resulteert in verschillende aanspreekpunten, uiteenlopende doorlooptijden en verschillende service level afspraken. Bij Cloudcarrier kiezen we voor een integrale aanpak. Als ICT-partner bieden we een totaal oplossing, inclusief specialistische kennis in Apple en Google.

Cloudcarrier is als ICT bedrijf aangesloten bij het Apple Consultants Network. Ons team bestaat uit systeembeheerders en Apple Consultants.

ICT in jouw bedrijf

Het is van cruciaal belang om voor IT problemen contact op te nemen met een IT specialist. Het vragen van IT-hulp aan een niet-IT-collega is vergelijkbaar met het laten repareren van je auto door iemand die geen automonteur is.

Hoewel iemand zonder specifieke kennis mogelijk wat basisproblemen kan oplossen, missen de specialistische kennis en de juiste tools om complexe problemen adequaat aan te pakken. Net zoals je je boekhouding uitbesteedt aan een boekhouder en je kantoor laat schoonmaken door een schoonmaakbedrijf, is het verstandig om je ICT beheer toe te vertrouwen aan professionele ICT bedrijven in Nijmegen zoals Cloudcarrier.

One-stop-shop ICT bedrijf in Nijmegen

Als jij je IT al hebt uitbesteed, maar aan verschillende partners, dan kan dit leiden tot inefficiëntie en hogere kosten. Veel ICT bedrijven bieden slechts een deel van de dienstverlening die je nodig hebt, waardoor je meerdere leveranciers moet inschakelen. Cloudcarrier fungeert als een one-stop-shop voor al jouw ICT beheerbehoeften. Wij verzorgen zowel systeem– en netwerkbeheer als cloudoplossingen, zakelijke telefonie en specialiseren ons in Apple en Google.

Meer uit je IT halen? Vraag ons om advies!

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.

ICT bedrijf bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf bij jou in de buurt? Dan ben je bij Cloudcarrier aan het goede adres. De meeste werkzaamheden die wij uitvoeren, kunnen we op afstand doen. Hierdoor hoeven we niet naar jou toe te komen. Maar het is ook wel fijn om bij sommige vraagstukken op locatie te zijn, daarom komen wij ook naar jouw bedrijf toe! Van Groningen naar Maastricht, tot Middelburg – geen probleem!