Wat is ICT?

ICT is de afkorting voor Informatie en Communicatie Technologie. Een ICT bedrijf in Harderwijk houdt zich bezig met alles op het gebied van ICT beheer; systeembeheer, netwerkbeheer en ICT werkplekbeheer. ICT bedrijven zoals wij houden zich dus bezig met alles op het gebied van digitale apparatuur en/of digitale diensten die verband hebben met communicatie, specifiek in Harderwijk. Denk aan computers, telefoons, printers, scanners en  WiFi netwerken. In het tijdperk van hybride werken is een goede IT infrastructuur essentieel!

ICT beheer bestaat uit het up-to-date houden van informatie – en communicatiesystemen van een bedrijf. Het is een verzamelnaam waaronder werkplekbeheer, netwerkbeheer en systeembeheer vallen.
Systeembeheer | ICT Beheer

ICT Beheer uitbesteden in Harderwijk

Cloudcarrier is dé IT-partner als het gaat om het beheer van de IT omgeving van jouw organisatie in Harderwijk. Als je het IT beheer aan ons uitbesteedt ontzorgen we jouw bedrijf van alle IT vraagstukken waar jij en je medewerkers tegenaan lopen in Harderwijk. Bij een probleem of vraagstuk neem je contact op met onze ICT servicedesk. Met onze software die we gebruiken kunnen we proactief al veel problemen voorkomen. Mocht er toch een issue ontstaan dan helpen we je eerst op afstand. Lukt dat niet? Dan komen we op locatie in Harderwijk en lossen we het probleem ter plekke op.

ICT oplossingen op maat

Wij denken graag in oplossingen, niet in problemen, in Harderwijk. We ervaren dat veel ICT bedrijven maar een deel van het ICT beheer van hun klanten kunnen doen. Daardoor krijg je te maken met meerdere leveranciers in Harderwijk. Wie bel je bijvoorbeeld als je Macbook geen verbinding kan maken met het internet? Is dat je zakelijke internet leverancier? Je WiFi specialist? Je Apple systeembeheerder? Met meerdere ICT bedrijven schakelen is niet efficiënt. Bovendien krijg je te maken met verschillende doorlooptijden en uiteenlopende service level afspraken. Laat je niet van het kastje naar de muur sturen maar kies voor één vaste ICT partner.

Cloudcarrier is als ICT bedrijf aangesloten bij het Apple Consultants Network. Ons team bestaat uit systeembeheerders en Apple Consultants.

Hoe zit het met ICT in jouw bedrijf?

Met wie neem jij contact op als je Mac niet opstart of je geen verbinding kan krijgen met het internet in Harderwijk? Als de persoon waar je nu aan denkt in zijn functietitel geen ‘aan IT-verwante-titel’ heeft, moet je jezelf echt even achter de oren krabben.

“IT hulp vragen aan een niet-IT collega is net als je auto laten repareren door een niet-automonteur”

Zowel de niet-IT collega en de niet-automonteur kunnen als ze een beetje handig/technisch zijn allebei ver komen als het gaat om problemen oplossen. Maar echt complexe problemen oplossen kunnen ze niet, omdat ze geen specialistische kennis hebben en vaak ook niet de juiste tools. Net als je voor je boekhouding een boekhouder in de arm neemt en je kantoor in Harderwijk wordt schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf, is het verstandig je ICT beheer uit te besteden aan een professioneel ICT bedrijf.

Alles-in-één ICT-bedrijf Harderwijk

Heb je je IT wel uitbesteedt, maar heb je dat aan verschillende partners gedaan in Harderwijk? Veel ICT bedrijven bieden maar een deel aan van de dienstverlening die je nodig hebt. Daardoor heb je meerdere leveranciers nodig. Zo zijn er bijvoorbeeld partijen die gespecialiseerd zijn Google Workspace, maar geen systeembeheer diensten leveren en/of WiFi netwerken ontwerpen en onderhouden. Niet alleen is het hebben van meerdere partners vaak duurder, maar je heb je meerdere aanspreekpunten wat minder efficiënt werkt. Met Cloudcarrier als IT-partner in Harderwijk heb je geen andere leveranciers meer nodig. Wij verzorgen zowel jouw systeem – en netwerkbeheer, cloud oplossing als zakelijk telefonie abonnementen.

Meer uit je IT halen? Vraag ons om advies!

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.

ICT bedrijf bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf bij jou in de buurt? Dan ben je bij Cloudcarrier aan het goede adres. De meeste werkzaamheden die wij uitvoeren, kunnen we op afstand doen. Hierdoor hoeven we niet naar jou toe te komen. Maar het is ook wel fijn om bij sommige vraagstukken op locatie te zijn, daarom komen wij ook naar jouw bedrijf toe! Van Groningen naar Maastricht, tot Middelburg – geen probleem!