Wat betekent ICT?

ICT staat voor Informatie en Communicatie Technologie. Als ICT bedrijf richten we ons op alles op het gebied van ICT-beheer, waaronder systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer in Eindhoven. Hierbij omvat onze expertise digitale apparatuur en diensten die verband houden met communicatie, zoals computers, telefoons, printers, scanners, WiFi, en meer. In het tijdperk van hybride werken is een veilige en robuuste IT omgeving van essentieel belang.

ICT beheer bestaat uit het up-to-date houden van informatie – en communicatiesystemen van een bedrijf. Het is een verzamelnaam waaronder werkplekbeheer, netwerkbeheer en systeembeheer vallen.
Systeembeheer | ICT Beheer

ICT beheer uitbesteden in Eindhoven?

Als Cloudcarrier zijn we dé ideale IT partner om het beheer van de IT omgeving van jouw organisatie in omgeving Eindhoven uit handen te nemen. Door ons in te schakelen, ontzorgen we jouw bedrijf van alle IT vraagstukken waar jij en je medewerkers tegenaan lopen. Zo staat onze deskundige ICT servicedesk altijd klaar om te helpen. Met behulp van proactieve software kunnen we veel problemen zelfs op voorhand voorkomen. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan bieden we eerst hulp op afstand en als dat niet volstaat, komen we op locatie in Eindhoven om het probleem op locatie te verhelpen.

ICT oplossingen in Eindhoven op maat

Bij Cloudcarrier denken we graag in oplossingen, niet in problemen of beperkingen. We hebben ervaren dat veel ICT bedrijven in Eindhoven slechts een deel van het ICT beheer van hun klanten kunnen verzorgen, waardoor klanten te maken krijgen met meerdere leveranciers. Dit leidt tot inefficiëntie, verschillende contracten en uiteenlopende contactpersonen. Wij bieden daarentegen een allesomvattende aanpak als met een totaaloplossing. Met Cloudcarrier aan je zijde hoef je niet van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Wij verzorgen zowel jouw systeem- en netwerkbeheer als cloudoplossingen en zakelijke telefonie abonnementen.

Cloudcarrier is als ICT bedrijf aangesloten bij het Apple Consultants Network. Ons team bestaat uit systeembeheerders en Apple Consultants.

IT binnen jouw bedrijf

Het is essentieel om voor IT problemen contact op te nemen met een IT specialist. Het vragen van IT hulp aan een niet-IT-collega is vergelijkbaar met je auto laten repareren door iemand die geen automonteur is. Hoewel het wellicht mogelijk is om enkele basisproblemen op te lossen, mist de specialistische kennis en de juiste tools om complexe problemen goed aan te kunnen pakken. Net zoals je je boekhouding uitbesteedt aan een boekhouder en je kantoor laat schoonmaken door een schoonmaakbedrijf, is het verstandig om je ICT beheer toe te vertrouwen aan professionele ICT bedrijven zoals Cloudcarrier.

Alles-in-één ICT bedrijf Eindhoven

Als je de ICT al hebt uitbesteed, maar aan verschillende partners, dan kan dit leiden tot inefficiëntie en onnodig hoge kosten. Veel ICT bedrijven bieden slechts een deel van de dienstverlening die je nodig hebt, waardoor je meerdere leveranciers moet inschakelen. Cloudcarrier fungeert als een alles-in-één oplossing voor alle ICT behoeften. Wij verzorgen zowel systeem– en netwerkbeheer als cloudoplossingen en zakelijke telefonie, en zijn gespecialiseerd in Apple zakelijk, Google Workspace, zakelijke WiFi netwerken en zakelijke telefonie.

Meer uit je IT halen? Vraag ons om advies!

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.

ICT bedrijf bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf bij jou in de buurt? Dan ben je bij Cloudcarrier aan het goede adres. De meeste werkzaamheden die wij uitvoeren, kunnen we op afstand doen. Hierdoor hoeven we niet naar jou toe te komen. Maar het is ook wel fijn om bij sommige vraagstukken op locatie te zijn, daarom komen wij ook naar jouw bedrijf toe! Van Groningen naar Maastricht, tot Middelburg – geen probleem!