Wat houdt ICT in?

ICT staat voor Informatie en Communicatie Technologie. Als ICT-bedrijf houden wij ons bezig met alle aspecten van ICT beheer, waaronder systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer in Arnhem. Ons werk omvat alles wat te maken heeft met digitale apparatuur en diensten gerelateerd aan communicatie, zoals computers, telefoons, printers, scanners, WiFi, en meer. In het tijdperk van hybride werken is een goed functionerende IT infrastructuur essentieel.

ICT beheer bestaat uit het up-to-date houden van informatie – en communicatiesystemen van een bedrijf. Het is een verzamelnaam waaronder werkplekbeheer, netwerkbeheer en systeembeheer vallen.
Systeembeheer | ICT Beheer

ICT beheer uitbesteden in Arnhem?

Cloudcarrier is dé ideale ICT partner in Arnhem om het beheer van de ICT omgeving van jouw organisatie aan toe te vertrouwen. Door het uitbesteden van ICT beheer ontzorgen we jouw bedrijf van alle ICT gerelateerde vraagstukken waar jij en je medewerkers tegenaan lopen. Bij eventuele problemen of vraagstukken neem je contact op met onze ICT servicedesk. Met geavanceerde software kunnen we proactief veel problemen voorkomen. Als er toch een probleem ontstaat, bieden we eerst hulp op afstand en als dat niet voldoende is, komen we op locatie om het probleem ter plekke op te lossen.

ICT oplossingen in Arnhem op maat

Bij Cloudcarrier denken we graag in oplossingen en niet in problemen. We hebben gemerkt dat veel ICT bedrijven slechts een deel van het ICT beheer van hun klanten kunnen verzorgen, waardoor klanten te maken krijgen met meerdere leveranciers. Dit leidt tot inefficiëntie, hoge kosten en uiteenlopende afspraken. Wij bieden daarentegen een allesomvattende aanpak als alles-in-één ICT partner. Bij Cloudcarrier wordt je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Wij verzorgen zowel jouw systeem- en netwerkbeheer als cloudoplossingen en zakelijke telefonie abonnementen.

Cloudcarrier is als ICT bedrijf aangesloten bij het Apple Consultants Network. Ons team bestaat uit systeembeheerders en Apple Consultants.

Hoe wordt ICT in jouw organisatie geregeld?

Het is essentieel om voor IT problemen contact op te nemen met een IT specialist. Het vragen van IT hulp aan een niet-IT-collega is vergelijkbaar met je auto laten repareren door iemand die geen automonteur is.

Hoewel de collega waarschijnlijk in staat is om enkele basisproblemen op te lossen. Mist simpelweg de specialistische kennis en de juiste tools om complexere problemen adequaat aan te pakken.

Net zoals je je boekhouding uitbesteedt aan een boekhouder en je kantoor laat schoonmaken door een schoonmaakbedrijf, is het verstandig om je ICT beheer toe te vertrouwen aan professionele ICT bedrijven zoals Cloudcarrier.

Alles-in-één ICT bedrijf Arhem

Als je jouw IT al hebt uitbesteed, maar aan verschillende partners, kan dit leiden tot inefficiëntie en hogere kosten. Veel ICT bedrijven in Arnhem bieden slechts een deel van de dienstverlening die je nodig hebt, waardoor je meerdere leveranciers moet inschakelen. Cloudcarrier fungeert als een alles-in-één oplossing voor al jouw ICT behoeften. Wij verzorgen zowel systeem– en netwerkbeheer als cloudoplossingen en zakelijke telefonie, en zijn gespecialiseerd in zakelijk gebruik van Apple apparatuur, Google Workspace, zakelijke WiFi en zakelijke telefonie abonnementen.

Meer uit je IT halen? Vraag ons om advies!

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.

ICT bedrijf bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf bij jou in de buurt? Dan ben je bij Cloudcarrier aan het goede adres. De meeste werkzaamheden die wij uitvoeren, kunnen we op afstand doen. Hierdoor hoeven we niet naar jou toe te komen. Maar het is ook wel fijn om bij sommige vraagstukken op locatie te zijn, daarom komen wij ook naar jouw bedrijf toe! Van Groningen naar Maastricht, tot Middelburg – geen probleem!