Contactformulier

Over Cloudcarrier 

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Lelystad. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor al jouw systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van je dagelijkse ICT vraagstukken en ICT beheer.

Onze klanten bestaan voornamelijk  uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. We zijn  met name gespecialiseerd op (maar niet beperkt tot) de volgende 4 gebieden:

Apple Zakelijk 

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen en kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met VoIP zakelijke telefonie heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kun je dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze ‘Vast & Mobiel’ oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast’ nummer’.