Om een goed zakelijk WiFi netwerk te implementeren vindt er eerst een WiFi Site Survey plaats.

Voorkom storingen in het WiFi netwerk

In de zorg werk je vaak met storingsgevoelige apparatuur. Apparatuur die nodig is om juiste diagnoses te stellen en patiënten soms letterlijk in leven te houden. Ieder apparaat zoals telefoons, laptops, beademingsapparatuur, scans maar ook radio’s, tv’s en magnetrons zenden een draadloos signaal uit. 

Teveel draadloze signalen kunnen verstoringen in het WiFi netwerk veroorzaken waardoor deze niet optimaal presteert. Andersom kan ook, het WiFi netwerk verstoort medische apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in het doen van complexe stralingsmetingen en het aanleggen van professionele zakelijke WiFi netwerken.

Applicatiebeheer speelt een belangrijke rol

ICT in de zorg wordt steeds belangrijker. We zien dat er in de zorg steeds meer devices en applicaties worden gebruikt als oplossing om patiënten te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan activiteitentrackers en monitoring applicaties. Een goede ICT beheer oplossing wordt in de zorg steeds belangrijker.

De manier waarop er in de zorg wordt gecommuniceerd verschuift meer naar online. Steeds vaker wordt een consult door middel van beeldbellen gedaan en in sommige gevallen krijgen patiënten een apparaat zoals een iPad mee naar huis waarop apps staan ter mentale ondersteuning of waar data op getoond wordt van sensoren die worden gedragen. Goed beheer van dit soort apparatuur is in zulke gevallen cruciaal.

Met onze Apple beheer ben je altijd gegarandeerd van goed werkende up-to-date apparatuur. Mocht het een keer niet werken zoals het hoort dan staat onze ICT Servicedesk klaar om dit op te lossen.

ICT in de zorg wordt steeds belangrijker. Klantinformatie wordt door middel van tablets met patienten besproken. Goed zakelijk WiFi is essentieel om apparatuur storingsvrij te laten werken.

ICT in de zorg

Een ICT probleem? 

Voor een zorgvrije zorg dienstverlening is het belangrijk dat alle apparatuur ook altijd werkt zoals deze zou moeten werken. Mocht er een keer onverhoopt iets niet werken dan staat onze ICT servicedesk altijd voor je klaar. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon naar je toe op locatie!  

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.