Apple producten

Geen zorgen over aanschaf en beheer van jouw Apple devices 

De aanschaf en beheer van nieuwe Apple apparaten is een tijdrovende en complexe taak. Wij weten met onze ervaring dat ICT oplossingen voor het onderwijs een specifieke aanpak vragen. Door al jouw IT aanvragen bij Cloudcarrier te centraliseren besparen we jou tijd in de aanschaf en beheer van bijvoorbeeld nieuwe iPads of iMacs. 

Met onze gecentraliseerde beheeroplossing weet je zeker dat jouw computers altijd voldoen aan de gewenste veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan het blokkeren van bepaalde websites en het gebruik van vooraf goedgekeurde applicaties.

Altijd controle en overzicht

Doordat wij alle apparaten centraal beheren kunnen wij op ieder moment de ‘staat’ van het apparaat monitoren. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat er altijd de nieuwste versie van de software op staat zodat je je geen zorgen hoeft te maken over veiligheidslekken. 

Een apparaat kwijt? Met één belletje naar onze ICT Servicedesk lokaliseren wij het apparaat en kunnen we indien nodig een apparaat blokkeren. Een apparaat beschadigd? Wij zorgen ervoor dat jouw apparaat professioneel gerepareerd wordt.

pple Dep | Apple Beheer
WiFi design survey | WiFi site survey | Zakelijk WiFi

Goed WiFi

Je wilt bestanden zoals spreadsheet of foto’s zorgeloos met anderen kunnen delen. Hiervoor is het belangrijk dat je altijd verbonden bent met het internet. Met een groot aantal leerlingen wat gebruik maakt van draadloze apparaten is een goed zakelijk WiFi netwerk geen luxe maar pure noodzaak. 

Wij ontwerpen, implementeren én beheren het WiFi netwerk bij jou op school of kinderopvang. Zo heb je altijd de beschikking over een goede draadloze verbinding.

Een ICT probleem? 

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je iPad of Mac het niet (goed) doet. In zulke gevallen staat onze ICT Servicedesk altijd voor je klaar om je direct te kunnen helpen. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon naar je toe op locatie!

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen