MacBook in Apple beheer

Geen zorgen over aanschaf en beheer van jouw Apple devices 

De aanschaf en beheer van nieuwe Apple apparaten is een tijdrovende en complexe taak. Wij weten met onze ervaring dat ICT oplossingen voor het onderwijs een specifieke aanpak vragen. Door al jouw IT aanvragen bij Cloudcarrier te centraliseren besparen we jou tijd in de aanschaf en beheer van bijvoorbeeld nieuwe iPads of iMacs. 

Met onze gecentraliseerde beheeroplossing weet je zeker dat jouw computers altijd voldoen aan de gewenste veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan het blokkeren van bepaalde websites en het gebruik van vooraf goedgekeurde applicaties.

Altijd controle en overzicht

Doordat wij alle apparaten centraal beheren kunnen wij op ieder moment de ‘staat’ van het apparaat monitoren. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat er altijd de nieuwste versie van de software op staat zodat je je geen zorgen hoeft te maken over veiligheidslekken. 

Een apparaat kwijt? Met één belletje naar onze ICT Servicedesk lokaliseren wij het apparaat en kunnen we indien nodig een apparaat blokkeren. Een apparaat beschadigd? Wij zorgen ervoor dat jouw apparaat professioneel gerepareerd wordt.

iPad enrollment
Een goed zakelijk WiFi netwerk begint met een WiFi Site survey.

Goed WiFi

Je wilt bestanden zoals spreadsheet of foto’s zorgeloos met anderen kunnen delen. Hiervoor is het belangrijk dat je altijd verbonden bent met het internet. Met een groot aantal leerlingen wat gebruik maakt van draadloze apparaten is een goed zakelijk WiFi netwerk geen luxe maar pure noodzaak. 

Wij ontwerpen, implementeren én beheren het WiFi netwerk bij jou op school of kinderopvang. Zo heb je altijd de beschikking over een goede draadloze verbinding.

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen