1 aanspreekpunt voor al jouw IT vragen

Is de leverancier van jouw internetlijn een andere dan jouw hardware leverancier? Heb je ooit een WiFi netwerk laten aanleggen maar wordt deze niet beheerd? MKB ICT oplossingen vragen vaak maatwerk. 

Kwalitatief ICT beheer is de levensader van jouw bedrijf. De gevolgen van storingen van je apparatuur is een serieus risico voor de bedrijfscontinuïteit. 

Cloudcarrier is een one-stop-shop voor alle ICT vraagstukken. Hierdoor heb je geen andere leveranciers meer nodig en heb je voor al je IT vraagstukken één aanspreekpunt. Zo weet je altijd waar je terecht kunt met je vragen.

Zakelijke Telefonie | Cloudcarrier Vast & Mobiel
MKB ICT | ICT bedrijf

MKB ICT beheer 

Onze MKB ICT oplossingen omvatten alles van advies, implementatie en beheer, tot ondersteuning op afstand en/of locatie. Nu werken op afstand eerder regel dan uitzondering is, staat een goed werkende IT infrastructuur aan de basis van het succes van jouw organisatie.

Als jouw ICT partner maken we ons hard voor de beste oplossingen die jouw bedrijfsprocessen ondersteunen. Samenwerken met ons voelt hetzelfde als je eigen in-house IT afdeling hebben.  Ons motto is dan ook: ‘Dé werkplek waar je blij van wordt. Dat regelen wij!’

Een ICT probleem? 

Voor je bedrijfscontinuïteit is het belangrijk dat alle apparatuur ook altijd werkt zoals deze zou moeten werken. Mocht er een keer onverhoopt iets niet werken dan staat onze MKB ICT servicedesk altijd voor je klaar. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon naar je toe op locatie!

ICT Servicedesk | ICT Beheer

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen