1 aanspreekpunt voor al jouw IT vragen

Is de leverancier van jouw internetlijn een andere dan jouw hardware leverancier? Heb je ooit een WiFi netwerk laten aanleggen maar wordt deze niet beheerd? MKB ICT oplossingen vragen vaak maatwerk. 

Kwalitatief ICT beheer is de levensader van jouw bedrijf. De gevolgen van storingen van je apparatuur is een serieus risico voor de bedrijfscontinuïteit. 

Cloudcarrier is een one-stop-shop voor alle ICT vraagstukken. Hierdoor heb je geen andere leveranciers meer nodig en heb je voor al je IT vraagstukken één aanspreekpunt. Zo weet je altijd waar je terecht kunt met je vragen.

MKB ICT beheer 

Onze MKB ICT oplossingen omvatten alles van advies, implementatie en beheer, tot ondersteuning op afstand en/of locatie. Nu werken op afstand eerder regel dan uitzondering is, staat een goed werkende IT infrastructuur aan de basis van het succes van jouw organisatie.

Als jouw ICT partner maken we ons hard voor de beste oplossingen die jouw bedrijfsprocessen ondersteunen. Samenwerken met ons voelt hetzelfde als je eigen in-house IT afdeling hebben.  Ons motto is dan ook: ‘Dé werkplek waar je blij van wordt. Dat regelen wij!’

Een ICT probleem? 

Voor je bedrijfscontinuïteit is het belangrijk dat alle apparatuur ook altijd werkt zoals deze zou moeten werken. Mocht er een keer onverhoopt iets niet werken dan staat onze MKB ICT servicedesk altijd voor je klaar. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon naar je toe op locatie!

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen