Mac Studio en Studio Display | Apple Zakelijk

Aanschaf van nieuwe Apple devices

Als marketing agency maak je graag gebruik van de krachtigste Macs voor het maken van jouw foto’s en video’s. Nu bestel en configureer je alles nog zelf. Onze ICT beheer oplossing voor marketing agencies ontzorgt je van het bestellen tot de configuratie.

Wij begrijpen dat onboarding van nieuwe medewerkers vaak een tijdrovende en complexe klus is. Door onze ervaring in de marketing branche hebben wij onboarding een belangrijk plekje gegeven in onze ICT beheer oplossing voor marketing agencies. Wij adviseren, bestellen en rollen jouw nieuwe Macs uit met onze ‘zero touch deployment’ oplossing.

Apple Beheer 

Zitten al jouw medewerkers op de nieuwste versie van alle software? Met onze Apple beheer dienstverlening zorgen wij dat iedereen altijd op de laatste versie zit zodat iedereen zo veilig mogelijk kan werken. 

Met onze Mobile Device Management (MDM) software zorgen we dat alle applicaties die medewerkers nodig al op het apparaat staan zodra deze voor de eerste keer wordt gebruikt. Cloudcarrier koopt applicaties zoals Adobe Suite centraal in en pushed ze automatisch naar alle devices die dit nodig hebben.

Mike van Straaten | ICT voor marketing agencies
Zakelijk WiFi | WiFi beheer | Cloudcarrier

Goed WiFi 

Het zal je niet ontgaan zijn dat moderne Apple apparaten geen ingang meer hebben voor een vaste ethernetkabel? Als marketeer wil je ook liever niet laten beperken tot een vaste werkplek en wil je bijvoorbeeld even in je luxe loungehoek je laptop openklappen. 

Omdat afbeeldingen en video’s behoorlijk groot zijn nu er veel in 4K of zelfs 8K wordt gewerkt is een goed zakelijk WiFi netwerk belangrijker dan ooit. Onze specialisten ontwerpen en implementeren netwerken waarop draadloos werken een fluitje van een cent is.

Een ICT probleem? 

Voor je bedrijfscontinuïteit is het belangrijk dat alle apparatuur ook altijd werkt zoals deze zou moeten werken. Mocht er een keer onverhoopt iets niet werken dan staat onze ICT servicedesk altijd voor je klaar. Lukt het niet op afstand? Dan komen we gewoon naar je toe op locatie! 

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen