Mac Studio en Studio Display | Apple Zakelijk

Aanschaf van nieuwe Apple devices

Als marketing agency maak je graag gebruik van de krachtigste Macs voor het maken van jouw foto’s en video’s. Nu bestel en configureer je alles nog zelf. Onze ICT beheer oplossing voor marketing agencies ontzorgt je van het bestellen tot de configuratie.

Wij begrijpen dat onboarding van nieuwe medewerkers vaak een tijdrovende en complexe klus is. Door onze ervaring in de marketing branche hebben wij onboarding een belangrijk plekje gegeven in onze ICT beheer oplossing voor marketing agencies. Wij adviseren, bestellen en rollen jouw nieuwe Macs uit met onze ‘zero touch deployment’ oplossing.

Apple Beheer 

Zitten al jouw medewerkers op de nieuwste versie van alle software? Met onze Apple beheer dienstverlening zorgen wij dat iedereen altijd op de laatste versie zit zodat iedereen zo veilig mogelijk kan werken. 

Met onze Mobile Device Management (MDM) software zorgen we dat alle applicaties die medewerkers nodig al op het apparaat staan zodra deze voor de eerste keer wordt gebruikt. Cloudcarrier koopt applicaties zoals Adobe Suite centraal in en pushed ze automatisch naar alle devices die dit nodig hebben.

Mike van Straaten | ICT voor marketing agencies

Goed WiFi 

Het zal je niet ontgaan zijn dat moderne Apple apparaten geen ingang meer hebben voor een vaste ethernetkabel? Als marketeer wil je ook liever niet laten beperken tot een vaste werkplek en wil je bijvoorbeeld even in je luxe loungehoek je laptop openklappen. 

Omdat afbeeldingen en video’s behoorlijk groot zijn nu er veel in 4K of zelfs 8K wordt gewerkt is een goed zakelijk WiFi netwerk belangrijker dan ooit. Onze specialisten ontwerpen en implementeren netwerken waarop draadloos werken een fluitje van een cent is.

Over Cloudcarrier

Wij zijn een landelijk opererend ICT bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Harderwijk. Wij zijn jouw single-point-of-contact voor alle systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer vraagstukken. Als jouw ICT partner ontzorgen we je van al IT vraagstukken doordat je gebruik maakt van onze ICT Servicedesk.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven, marketing agencies, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Als one-stop-shop leveren wij alle diensten die vallen onder ICT beheerCloudcarrier levert al 10 jaar IT diensten en heeft zich met name gespecialiseerd in de volgende 4 diensten:

Apple Zakelijk

Cloudcarrier is een one-stop-shop als het gaat om het adviseren, aanschaffen, implementeren en onderhouden van Apple devices voor het MKB in Nederland. Wij noemen dit Apple zakelijk. Wij ontzorgen je van het bestelproces tot en met het maandelijks onderhoud van al jouw apparatuur.

Loop je tegen een probleem aan met één van je computers of telefoons? Dan kun je altijd contact opnemen met de Apple Consultants op onze ICT servicedesk die jou dagelijks bij kunnen staan.

Google Workspace 

Google Workspace is dé oplossing van Google om (samen) te werken in de cloud. Het pakket bestaat uit Gmail, Google Meet, Google Chat, Google Calendar, Google Drive en nog veel meer. Zo blijf je overal in contact met collega’s en klanten.

Met Google Workspace beschik je over een zakelijk email adres, mogelijkheden tot (video)vergaderen én kun je tegelijkertijd met anderen samenwerken in documenten. Omdat je werkt in de cloud kun je dit doen waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Zakelijk WiFi

Goed internet is voor iedere ondernemer essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Videogesprekken die vastlopen of blokkering zijn wil je natuurlijk voorkomen. Laat staan dat je niet bij jouw bestanden in de cloud kan omdat er geen verbinding is. Stabiel internet is daarom tegenwoordig geen luxe maar een must!

Cloudcarrier ontwerpt, implementeert en onderhoudt zakelijke WiFi netwerken voor het MKB, scholengemeenschappen, zorginstellingen en/of andere grote bedrijfspanden.

VoIP zakelijke telefonie

Met een zakelijk telefonie abonnement heb je geen vaste telefoonlijn nodig. Je belt over het internet en kan dus overal bellen waar er internet beschikbaar is. Met onze VoIP oplossing kunnen we jouw vaste en mobiele telefoons naadloos  integreren. Hierdoor kun je ook op je mobiel gebeld worden met een ‘vast nummer’.

Wij beheren jouw eigen persoonlijke telefooncentrale in de cloud. Je bepaalt zelf hoe de telefoon flow gaat vanaf het moment dat iemand binnenkomt.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Contact opnemen