ICT beheer voor iedere branche

Onze ICT oplossingen zijn toepasbaar in iedere branche. Een goed zakelijk WiFi netwerk implementeren is voor ieder bedrijf gelijk alleen verschillen de vereisten van het netwerk tussen een school met 1500 leerlingen en een MKB bedrijf van 20 medewerkers natuurlijk wel.

Dit zelfde geldt voor Apple beheerWaar het voor een marketing agency belangrijk is om de juiste Adobe licenties te hebben is het voor een kinderopvang belangrijk dat apparaten veilig zijn in het gebruik voor kinderen.

Het merendeel van ons klantenbestand bestaat uit MKB bedrijven, marketing agencies, scholen, zorginstellingen en kinderopvangs.

MKB branche

Hybride werken is de trend. Wij zien dat veel MKB bedrijven flexibeler willen werken. Het belang van een online werkplek wordt steeds groter. Dit houdt in dat een goede communicatie applicatie zoals Google Workspace een centrale rol speelt in veel bedrijven.

Telefoonoplossing nodig?  Met onze zakelijke telefonie oplossing is het instellen van wachtrijen een fluitje van een cent. Vast en mobiel integreren naadloos met elkaar met Cloudcarrier Vast & Mobiel

Onderwijs

Steeds meer scholen maken gebruik digitale middelen om les te geven. Denk bijvoorbeeld aan digitale whiteboards (Jamboards). Hierdoor is goed stabiel internet en zakelijk WiFi geen luxe maar een must.

Kinderopvangs gebruiken iPads om foto’s met ouders uit te wisselen. Goed beheer van deze apparaten is essentieel. Er moeten bijvoorbeeld goede ‘parental controls’ op zitten. Je wil niet dat je kinderen op websites komen die niet geschikt zijn voor ze!

Marketing Agencies

Als digital agency werk je met Mac. Al die toffe visuals en video’s die je maakt vinden hun oorsprong op een krachtige iMac of Macbook Pro. Steeds meer Apple apparatuur hebben geen ethernet aansluiting meer en ben je dus aangewezen op stabiel zakelijk WiFi met hoge doorvoersnelheden.

On veilig te kunnen werken zorg je dat je apparatuur op de meest recente softwareversie draait door middel van Apple beheer.