Zakelijk veel onderweg? 6 voordelen van Cloudcarrier Vast & Mobiel

Zoals je misschien wel weet is Cloudcarrier sinds kort officieel een mobiele en vaste provider. Ook leveren we de nieuwe dienst Cloudcarrier Vast & Mobiel.

cloudcarrier-vast-&-mobiel

Met Cloudcarrier Vast & Mobiel stap je over naar de toekomst van zakelijke telefonie. De telefooncentrale staat veilig in de cloud en is gekoppeld aan het mobiele netwerk van KPN. Hierdoor smelt VoIP en Mobiel samen. Natuurlijk klinkt dit heel innovatief, maar wat zijn nou echt de grootste voordelen van Cloudcarrier Vast & Mobiel als je veel onderweg bent? Wij leggen uit welke zes voordelen je onderweg ervaart met onze zakelijke telefonie oplossing.

1. Twee mobiele nummers op één simkaart

Met Cloudcarrier Vast – Mobiel kan je twee mobiele nummers op één simkaart gebruiken. Zo kun je zakelijk en privé gescheiden houden, maar wel met één simkaart. Je hoeft nu niet meer te kiezen tussen twee aparte toestellen of een dual-sim telefoon. Ook de iPhone kan nu met twee aparte telefoonnummers gebruikt worden.

2. Bel uit vanaf het vaste nummer of je 06 nummer

Je kunt niet alleen zakelijke en privé telefoongesprekken ontvangen op één simkaart, maar je kunt ook uitbellen vanaf het vast kantoor nummer met je Mobiel.

3. Mobiel doorschakelen naar collega’s

Stel, je bent onderweg naar een klant en je wordt zakelijk gebeld op je mobiel. Het gesprek moet eigenlijk doorgeschakeld worden naar je collega, maar hij is alleen bereikbaar op zijn vaste toestel. Met Cloudcarrier Vast – Mobiel schakel je met het kleinste gemak door naar je collega’s.

4. Geen aparte apps nodig voor gebruik

Het enige wat je nodig hebt om onze zakelijke telefonie te gebruiken is een simkaartje van Cloudcarrier. Alles wordt afgehandeld via dit kaartje en je kunt dus gewoon bellen op de manier die je gewend bent.

5. Inzicht in je verbruik op je mobiel

Met de mobiele app heb je altijd en overal inzicht in je verbruik. Zo weet je direct hoeveel je nog kunt bellen. En bel je liever zonder je druk te hoeven maken over een limiet? Dan is het Cloudcarrier Vast – Mobiel Vrij pakket gemaakt voor jou.

cloudcarrier-dash-app

6. Voicemail vervelend? Dat is verleden tijd

Met de mobiele app kun je daarnaast ook je voicemail berichten beluisteren. Je hoeft niet meer lastige keuze menu’s te doorlopen. Gewoon één klik in de app en je voicemails zijn te beluisteren. Natuurlijk kunnen je voicemails ook direct per mail worden afgeleverd.

Wil jij je organisatie ook naar een communicatief hoger niveau tillen? Dan is Cloudcarrier Vast & Mobiel de oplossing. Meer informatie kun je vinden door hier te klikken.