Zakelijk bellen met Cloudcarrier Vast & Mobiel

We hebben een primeur bij Cloudcarrier. We zijn nu namelijk een officiële internet en telefonie provider geworden. Daarom bieden we sinds kort zakelijk bellen aan onder de naam Cloudcarrier Vast & Mobiel. Met Cloudcarrier Vast & Mobiel stapt u over op de toekomst van zakelijke telefonie.

cloudcarrier-vast-&-mobiel

Dé Cloudcarrier kwaliteit

Cloudcarrier staat voor kwaliteit, dit betekend altijd bereikbaar, duidelijk verstaanbaar en aansluitend op uw processen. Om ervoor te zorgen dat je altijd en overal bereikbaar bent smelten wij de vaste telefonie samen met de mobiele telefonie op het betrouwbaarste mobiele netwerk van Nederland “KPN”.

Vaste telefonie en mobiele telefonie smelten samen

Doordat Cloudcarrier zowel vaste telefonie als mobiele telefonie levert ontstaat er een flexibel telefonienetwerk die meebuigt met elke organisatie. Een concreet voordeel is dat wanneer je opneemt met je mobiele telefoon, je ook kunt doorverbinden naar collega’s of met je mobiel kan uit bellen met het vaste nummer van kantoor. Dit alles zonder apps, waardoor dit geschikt is voor iedere mobiele telefoon!

Voor ZZP tot groot zakelijk

Cloudcarrier Vast & Mobiel is gemaakt voor zowel de kantoortijger als de rijdende consultant. Omdat we zo trots zijn op deze nieuwe uitbreiding zullen we de komende weken meer informatie geven over de verschillende pakketten die we aanbieden. Direct meer weten? Klik dan hieronder op de knop.