Cloudcarrier hoofdsponsor van het Winter wonderland tennistoernooi

Cloudcarrier is in 2022 hoofdsponsor van het Winter Wonderland toernooi gehouden bij tennisvereniging Poseidon.
22 nov

Kunnen medewerkers van een ICT bedrijf goed tennissen?

Het is 16 november om 17:30 als de eerste deelnemers van het Winter Wonderland tennistoernooi binnendruppelen in de tot omgebouwde apres skihut van tennisvereniging Poseidon in Lelystad. We worden ontvangen door een stel vrolijke dames met kerstmutsen. Het thema van het toernooi was ‘foute kersttruien’. Zoals je op de foto kan zien waren we daar wel in geslaagd. Nu nog onze wedstrijden winnen.

Deelnemers van het toernooi bestonden uit een mix van jong en oud, onervaren tot ervaren. Partijen werden gespeeld in dubbels en duurden een uur. Als hoofdsponsor van het toernooi waren we als Cloudcarrier goed vertegenwoordigd. Maar liefst 6 collega’s vertegenwoordigen ons tijdens het toernooi.

De bel voor de eerste ronde

Het is 18:00 als er iemand zwaaiend met een bel langs de velden loopt om aan te geven dat de eerste wedstrijd van start gaat. Robin en Joey hadden de eer de eerste wedstrijd te mogen spelen. Er werd voor iedere bal gestreden maar helaas was de tegenstander iets sterker en verloren ze nipt.

Om 19:00 klinkt de bel voor de 2e ronde. Deze wedstrijd had een bijzonder tintje, de tweede partij werd namelijk gespeeld door Cloudcarrianen onder elkaar. Oprichters Bas en Michael namen het op tegen Vincent en Jeroen.

Onder luid gejuich van wat trouwe supporters werd er gespeeld alsof hun levens ervanaf hingen. Zowel aan het fanatisme langs de baan als op de baan heeft niet gelegen, Vincent en Jeroen legden hun ziel en zaligheid erin. Helaas was dat niet voldoende en bleken Bas en Michael veel te sterk. Ze sloten de partij winnend af met ‘dubbele cijfers’ – 0. We hebben er niet minder lol om gehad.

De dag van de finale

Na drie avonden Winter wonderland was het zaterdag de dag van de finale. Na twee gewonnen partijen maakten alleen Bas en Michael nog kans op het spelen van de finale. Bij winst in de derde ochtend partij zouden zij later in de middag ook de finale spelen. Het was mooi om te zien dat het hele Cloudcarrier team zaterdag aanwezig was om Bas en Michael aan te moedigen. Zowel de al uitgespeelde collega’s als niet spelende collega’s stonden langs de lijn voor support.

Na een uur spelen kwamen Bas en Michael ook de 3e partij als winnaar uit de bus. Dat betekende dat om 15:00 de finale gespeeld zou worden tegen de winnaar van de andere poule.

Het moment van de waarheid
Om 15:00 klinkt de bel voor de start van de finale. Het is gezellig druk langs de lijnen als de finalisten uit de startblokken vliegen. De teams zijn aan elkaar gewaagd en in tegenstelling tot hun eerdere partijen kwamen Bas en Michael al vroeg op achterstand. Tijd om een tandje bij te schakelen.

Na een 0 – 2 achterstand begint het spel goed te lopen en komen Bas en Michael al snel op voorsprong. Na een uur klinkt de bel; Bas en Michael winnen ook de finale!

De bel voor de laatste ronde

Het Winter wonderland toernooi werd in stijl afgesloten. Na de finale werd er met alle deelnemers gegeten en was het tijd voor een heus apres ski feest. Met een DJ achter de draaitafel en een kantine vol met feestvierende mensen bleef het nog tot in de late uurtjes gezellig totdat uiteindelijk de onvermijdelijke bel voor de laatste ronde klonk.

Namens heel team Cloudcarrier bedanken we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het Winter Wonderland tennistoernooi. Alle deelnemers voor de leuke sfeer en sportieve instelling en in het bijzonder alle vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat het toernooi zo goed is verlopen.

Over Cloudcarrier

Wij helpen (MKB) bedrijven zonder eigen ICT personeel te groeien door als ICT partner de ICT infrastructuur veilig in te richten én efficiënt te beheren! We zijn gespecialiseerd in Apple systeembeheer en netwerkbeheer. oplossingen.