Een nieuwe Cloudcarriaan: Ibrahim Orhan

Wie zijn wij | Ibrahim Orhan | Cloudcarrier
09 nov

Een nieuwe Cloudcarriaan: Ibrahim Orhan

Op 1 oktober hebben wij een nieuwe Cloudcarriaan in onze armen gesloten: Ibrahim Orhan. Hij is begonnen in de rol van systeembeheerder op onze ICT Servicedesk. De eerste maand is heel fijn verlopen. Het lijkt net of Ibrahim al maanden onderdeel is van ons team. In deze blog stelt hij zichzelf voor.

Stel jezelf even voor

“Mijn naam is Ibrahim Orhan. Ik heb Turkse roots en ben 25 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb nog geen kinderen. Maar er is wel een tweeling onderweg. Naast de tijd die ik met mijn gezin en familie doorbreng hou ik van snelle auto’s (300PK+) en volg ik de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie/ICT.

“Mijn belangrijkste eigenschap is dat ik loyaal ben, dat geldt zowel voor privé als werk. Ik ben sociaal ingesteld en kan daardoor vaak goed met mensen overweg. Ik ben ook in voor een lolletje en kan soms erg grappig zijn (al zeg ik het zelf)”

“Ik probeer altijd representatief te zijn en kan snel wennen aan een nieuwe omgeving.”

Hoe ben je bij Cloudcarrier terecht gekomen?

“Ik werkte als servicedesk medewerker en kreeg de behoefte aan een rol waar meer uitdaging in zat dan in die functie. Online kwam ik een vacature tegen voor systeembeheerder bij Cloudcarrier en die trok me gelijk aan.”

“Het viel me op dat het bedrijf de afgelopen 2 jaar een enorme groei had doorgemaakt en nog steeds aan het groeien was. Ook het feit dat ze heel uitgesproken voor Apple kiezen trok me aan. Om me heen zie ik namelijk steeds meer mensen overgaan op Apple dus zag ik daar een mooie toekomst in.”

“Omdat Cloudcarrier zich richt op 4 gebieden (Apple Zakelijk, Google Workspace, zakelijk WiFi en VoIP zakelijke telefonie) en er gelaagdheid is in functies zijn er daardoor zowel in de breedte als in de diepte doorgroeimogelijkheden”

Hoe was je onboarding?

“De onboarding was tot nu toe de beste die ik ooit heb gehad. Op mijn eerste dag had ik binnen een half uur mijn laptop en telefoon werkend. Dat moet overigens ook wel want zo doen we het voor onze klanten ook. Er lag een concreet plan klaar over door wie, wanneer en waarop ik zou worden ingewerkt en welke trainingen ik online af moest ronden.”

“De eerste week kreeg ik naast mijn inwerkschema ook een presentatie van de operationeel als de commercieel directeur. Daardoor had ik binnen een week al een goed beeld van de totale dienstverlening van Cloudcarrier en wat ik kon verwachten in de rol van systeembeheerder. De 2e week heb ik mijn eerste klant telefonisch geholpen met een issue en aan het eind van die week had ik met veel klanten kennisgemaakt.”

“Mijn collega’s hebben me allemaal heel vriendelijk ontvangen en de tijd genomen een praatje met me te maken. In de middag spelen we altijd tafeltennis met knotsgekke regels die ook in de onboardings presentatie waren opgenomen zelfs.”

Kun je wat vertellen over de cultuur bij Cloudcarrier?

“Fantastisch! Er heerst een familiesfeer, dat voel je al meteen als je binnen stapt. Het zijn stuk voor stuk toppers! Als echte familieman vond ik dat goeie vibes hebben en voelde ik me al snel thuis. Iedereen biedt hulp als ik dat nodig heb en naast dat er serieus en hard gewerkt wordt is er ook genoeg tijd om grappen te maken (en dat zijn er behoorlijk wat).”

“Leuk feitje is trouwens dat ze me voordat ik in dienst was al een avond hadden uitgenodigd om samen naar de Apple keynote presentatie te kijken met lekker eten erbij. Ook ex medewerkers en vrienden van Cloudcarrier waren aanwezig. Dat zegt toch wel wat over het soort bedrijf dat het is vind ik”

“Ik heb het gevoel dat ik hier al veel langer werk dan een maand en voel me ook echt een Cloudcarriaan. Ik wil graag iedereen bedanken voor het warme welkom en in het bijzonder Bas (de Gruijter) en Michael (Linszen) voor deze mooie kans. Ik hoop op nog vele projecten en jaren samenwerken!”

Over ons

Wij helpen (MKB) bedrijven zonder eigen IT personeel groeien door als ICT partner de IT infrastructuur efficiënt en veilig in te richten en te beheren! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij onze ICT beheer diensten, vul het contactformulier in of bel direct met 088 25 22 010.