Waarom jouw organisatie niet zonder een sterk ICT-Netwerk kan

ICT-netwerk
04 mrt

Hey daar, Office Manager! Ben je druk in de weer om het ICT-netwerk van je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Je bent zeker niet de enige. In deze digitale tijdperk, ondanks onze liefde voor alles wat cloud is, blijft een robuust lokaal ICT-netwerk – zowel bedraad als draadloos – absoluut cruciaal. Zonder een snel en stabiel netwerk zijn we immers als schepen zonder kompas. Gelukkig is Cloudcarrier hier met de perfecte oplossing: Extreme Networks.

Extreme Networks: Jouw Partner voor Stabiele Netwerken

Bij Cloudcarrier snappen we maar al te goed hoe belangrijk een betrouwbaar en snel netwerk is voor jouw bedrijf. Daarom kiezen we voor Extreme Networks, een merk dat staat voor stabiliteit en betrouwbaarheid, om jou te voorzien van de beste netwerkoplossingen. Met een schat aan ervaring – meer dan twintig jaar – in de netwerkwereld, maakt Extreme Networks geavanceerde netwerktechnologieën toegankelijk voor het Nederlandse MKB.

Aerohive overgenomen door Extreme Networks | Zakelijk WiFi
Team Cloudcarrier | Wie zijn wij
"Geen zorgen, Office Manager! We've got your back! Samen bouwen we aan een ijzersterke ICT-infrastructuur."

Cloudcarrier

Extreme Networks is een pionier in het ontwikkelen van innovatieve technologieën die zorgen voor onwrikbare netwerkprestaties. Of je nu een klein kantoor hebt of aan het roer staat van een groot bedrijf, Extreme Networks heeft op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften.

De onvervangbare waarde van een lokaal ICT-Netwerk

Ondanks de opkomst van cloudcomputing, blijft het belang van een lokaal ICT-netwerk onbetwistbaar. Hier zijn een paar redenen waarom:

Snelheid en betrouwbaarheid: Een lokaal netwerk, zowel bedraad als draadloos, levert superieure snelheden en betrouwbaarheid vergeleken met cloud-gebaseerde internetverbindingen. Belangrijke momenten vereisen een stabiele verbinding – stel je voor dat je verbinding hapert tijdens een cruciale taak!

Veiligheid: In een tijd waarin data meer waard is dan goud, is de beveiliging van gevoelige informatie essentieel. Een lokaal netwerk geeft je volledige controle over de beveiliging en privacy van je data, een geruststellende gedachte voor elke Office Manager.

Lokale toegang tot bronnen: Heb je toegang nodig tot specifieke bronnen zoals printers of gedeelde mappen? Een lokaal netwerk zorgt ervoor dat je moeiteloos toegang hebt tot deze bronnen, zonder afhankelijk te zijn van de cloud.

Bring Your Own Device (BYOD) en jouw netwerk

Het lokale ICT-netwerk speelt ook een sleutelrol bij het ondersteunen van BYOD-beleid. Werknemers brengen hun eigen apparaten mee – smartphones, tablets, laptops – en met een goed ingericht netwerk zorg je ervoor dat deze apparaten veilig en zonder compromissen kunnen verbinden met het bedrijfsnetwerk.

Dus, Office Manager, het is hoog tijd om de rol van jouw lokale ICT-netwerk in het scheppen van een efficiëntere en veiligere werkplek te heroverwegen. Bij Cloudcarrier zijn we er klaar voor om je te ondersteunen met onze expertise in Extreme Networks. We begrijpen de uitdagingen waar je voor staat en zijn toegewijd om jouw organisatie te voorzien van een netwerk waarop je kunt vertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het optimaliseren van je lokale ICT-netwerk!

Michael Linszen, Commercieel Directeur & Co-Founder van Cloudcarrier

Klaar om je ICT-netwerk onder de loep te nemen?

Neem vandaag nog contact op met Michael en hij helpt je er graag mee!

Klik hier!