Apple Vision Pro ervaringen bij Cloudcarrier

Apple Vision Pro Demonstration
07 mei

De afgelopen maanden is een bruisende tijd geweest bij Cloudcarrier. We hebben het genoegen gehad om een reeks demonstraties te verzorgen van de Apple Vision Pro, waarbij we veel nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen. Iedereen was super enthousiast en de positieve feedback heeft ons echt overweldigd. Het was bijzonder leuk om te zien hoe iedereen de functies van de Vision Pro ontdekte en ermee speelde.

Apple vision pro demo's collage Cloudcarrier

We hebben deze periode niet alleen gebruikt om de indrukwekkende capaciteiten van de Vision Pro te tonen, maar ook om onze passie voor de nieuwste technologische snufjes te delen. De interacties, de vragen, en de verraste gezichten bij het ontdekken van nieuwe features waren een genot om te zien. 

Onlangs hebben we ook een fotoshoot gedaan op ons nieuwe kantoor in Harderwijk, waar we de Vision Pro in actie hebben vastgelegd. Hoe vet:

Apple Vision Pro werkplek
Apple Vision Pro meeting
Apple Vision Pro Michael

Heb je zelf nog geen demo bijgewoond? Geen zorgen, we zijn nog niet klaar! Er zijn nog genoeg kansen om zelf te ervaren waarom de Vision Pro zoveel aandacht krijgt. Schrijf je in voor een demo voor jou of je team via ons aanmeldformulier en kom langs.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de mogelijkheden van de nieuwste Apple-technologie te verkennen. Mis het niet, want wij geloven dat je echt onder de indruk zal zijn!