Trainingen bij de Cloudcarrier Academy

We hebben er altijd naar gestreefd om het werk dat onze klanten uitvoeren nog leuker te maken, en met de Cloudcarrier Academy willen we die gedachte naar een hoger niveau tillen.

Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om trainingen bij Cloudcarrier te volgen. We noemen dit de Cloudcarrier Academy.

We bieden verschillende trainingen aan. Hieronder een korte opsomming:

Maak kennis met de ideale werkplek

Speciaal voor nieuwe medewerkers die je direct goed van start wilt laten gaan? Of ben je een beginnende Mac of Google G Suite gebruiker? Dan is deze training bedoeld voor jou. Binnen twee uur krijg je de basis die je in staat stelt om goed aan het werk te gaan. Je leert over je werkplek maar ook hoe je ons het beste in kan zetten als je ICT beheerder. Zo halen we samen het maximale uit een werkdag.

De ideale werkplek

Maak je werk nog leuker met de iPad

Maak van je zelf een professional met de Apple iPad? Met deze training leer jij hoe je de iPad kan inzetten als een echt werkstation. Een volledig verzorgde dag inclusief lunch waarin je zelf aan de slag gaat. Je leert de fijne kneepjes van het iOS besturingssysteem, zodat werken met je iPad nooit meer hetzelfde zal zijn.

Werken wordt nog leuker met een iPad

Haal alles uit je Mac

Maak jij gebruik van een Mac, maar heb je het gevoel dat je zoveel meer zou kunnen? Dan is deze training voor jou. In een tweedaagse training met verzorgde lunch leer je hoe je het macOS systeem het beste kunt gebruiken, en welke verborgen functies je nog sneller laten werken. Aan het eind van deze training ben je een echte Mac professional.

Haal alles uit jouw Apple Mac met MacOS

Google G Suite, het samenwerkingsplatform voor bedrijven

Wanneer je Google G Suite als werkomgeving gebruikt is deze training een eye-opener. Niet alleen wordt je getraind in alle mogelijke functies van het G Suite pakket, maar zal je ook bijgepraat worden over de nieuwe mogelijkheden die de laatste paar maanden zijn toegevoegd. Natuurlijk is deze tweedaagse training inclusief een verzorgde lunch.

G-suite logo. Nu Google Workspace

Met dit trainingspakket willen we jou in staat stellen om nog meer uit je werk te halen. De trainingen zullen een interactieve opstelling hebben, waarin je vooral zelf actief bezig zult zijn. We leiden je op tot een professional op je werkplek. Je zult eenvoudiger je werk kunnen uitvoeren, meer gedaan krijgen en bovenal meer plezier hebben.

Natuurlijk kunnen wij een training ook bij jou op locatie organiseren. Zo kunnen we voor alle medewerkers in één keer een training geven. Dit kunnen zowel één van de bovenstaande trainingen zijn, maar ook een training op maat. We denken graag met jullie mee in de mogelijkheden hiervan.

Ben je geïnteresseerd wat de Cloudcarrier Academy voor jou kan betekenen? Of wil je meer weten over de verschillende trainingen? Klik dan hieronder om op de hoogte te blijven over de Cloudcarrier Academy: