Papier en Meer kiest voor nieuwe werkplekken

Papier en Meer kiest voor nieuwe werkplekken van Cloudcarrier
24 jan
"Cloudcarrier reageerde professioneel en zeer snel op onze behoefte"

Vincent van den Akker PAPIER EN MEER

Cloudcarrier heeft de afgelopen periode veel klanten geholpen naar “De werkplek waar je blij van wordt”, en daar zijn we trots op. Één van deze klanten is Papier en Meer. We nemen je graag mee in de klantreis, en hoe deze implementatie is verlopen.

Papier en Meer is een leerwerk bedrijf en tevens onderdeel van Kwintes. Kwintes ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Mensen die zonder begeleiding niet zelfstandig kunnen leven en wonen. Bij Papier en Meer verzorgen wij verschillende cursussen en dagbesteding. Cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt komen bij ons om te leren over het grafische vak en wij proberen hierbij te kijken naar wat men leuk vindt en wat men motiveert binnen dit vakgebied. Door dit uit te diepen ontstaat er enthousiasme en motivatie zodat de afstand tot de arbeidsmarkt wordt verkleind. Zicht op een toekomst hierin wordt vergroot.

Wij waren op zoek naar een IT partij die Apple apparatuur kan leveren, installeren en onderhouden. Wij vonden Cloudcarrier via het internet. Wij hebben toen contact opgenomen met de vestiging in Lelystad.

Cloudcarrier reageerde professioneel en zeer snel op onze behoefte door direct langs te komen en aan te bieden waar wij naar op zoek waren. Dit gaf ons direct een goed gevoel!

iMac Werkplek

Het was gemakkelijk om met de iMacs aan de slag te gaan omdat ze geheel gereed gemaakt waren om te starten. Cloudcarrier heeft onze wensen goed opgenomen en uitgewerkt. Zo fijn!

De gebruikers waren zeer enthousiast en onder de indruk van de uitstraling en de snelheid van de nieuwe iMacs.

Hulp met iMac installatie door Apple Consultant
Apple Consultant Cloudcarrier

Ik vond de samenwerking goed verlopen. Ons technische contactpersoon was snel, servicegericht en weet wat hij doet. Daarnaast kregen wij een Apple Consultant aangewezen speciaal voor dit project. De Apple Consultant is goed bereikbaar voor vragen voor, tijdens en na het project. Na het project kwam de Apple Consultant persoonlijk langs om het project te evalueren. Dat is waarde hechten aan de wensen van een klant als je het mij vraagt.

ICT servicedesk medewerker

Onze toekomstplannen zijn, groeien en onder de aandacht komen. Wij zijn enorm trots op wat wij mogen doen en dat roepen wij graag. Wij ontwerpen en produceren verschillende promotionele materialen voor onze klanten, en dit doen wij met de grootste toewijding en plezier. Samenwerken met Papier en Meer betekent meerwaarde in drukwerk omdat er bijgedragen wordt aan de toekomst van onze cliënten. (MVO)

Heeft jouw organisatie dus nog een uitdaging betreft het produceren van promotiemateriaal? Neem zeker contact op met Vincent van den Akker van Papier en Meer. Hij is te bereiken op dtp@papierenmeer.com, en wij raden ze zeker aan.

Wie zijn wij | Stephan Mooiman | Cloudcarrier

Benieuwd wat onze Apple Consultants voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen