Nieuwe iPad uitgebracht met lagere prijs

Vorige week is er stilletjes door Apple een nieuwe iPad uitgebracht. De nieuwe iPad draagt simpelweg de naam “iPad”. Hij heeft een 9.7” scherm net zoals de iPad Air 2 dat had. Het grootste voordeel van deze nieuwe iPad is dat hij in prijs is gedaald. En dit niet alleen, de nieuwe iPad is nog sneller dan zijn voorganger. Dit maakt het de perfecte aanvulling voor de zakelijke markt. Wij leggen je graag uit wat deze iPad allemaal kan.

Snelle krachtpatser

De iPad heeft ten opzichte van zijn voorganger een snellere processor, wat ervoor zorgt dat apps sneller werken. Je hoeft je niet meer druk te maken om trage apps want deze zijn in een mum van tijd geladen. Door deze snelle processor is het zelfs mogelijk om twee apps tegelijk te gebruiken. Niets houdt je meer tegen!

iPad cloudcarrier

Verhoogde opslag

Het instapmodel van de nieuwe iPad is uitgerust met een grotere opslagcapaciteit. In plaats van 16GB wordt deze iPad standaard geleverd met 32GB. Ter vergelijking, met deze 16GB opslag kunnen 5300 nummers of 21 films worden opgeslagen. Met de nieuwe iPad heb je dus meer dan genoeg ruimte om al je belangrijke zakelijke bestanden op te slaan. Je iPad wordt je mobiele werkplek.

Helemaal veilig

De iPad is uitgerust met een vingerscanner genaamd Touch ID. In plaats van iedere keer je beveiligingscode te moeten invullen kun je met Touch ID met één druk op de knop je iPad ontgrendelen. Niet alleen super makkelijk, maar ook nog eens enorm veilig. Niemand heeft toegang tot je iPad behalve jijzelf.

iPad cloudcarrier

Perfect voor het bedrijfsleven

De nieuw aangekondigde iPad met bovenstaande functies is perfect voor het bedrijfsleven. Met een lage instapprijs voor een 9.7” iPad is dit de perfecte aanvulling voor je dagelijkse werkzaamheden. Het maken van aantekeningen of bereiken van al je bestanden via Google Drive kan met deze iPad overal. En natuurlijk werkt hij perfect samen met je iPhone en Mac.

samenwerken-met-iphone