Nieuwe aankondigingen van Apple

Vorige week maandag 5 juni heeft het Apple WWDC evenement plaatsgevonden waar allemaal verschillende nieuwe aankondigingen zijn gedaan. Hier zijn enorm veel leuke en handige functies uitgelicht, en wij vertellen graag over de top 6 beste aankondigingen.

iOS 11

De nieuwe iPhone en iPad update genaamd iOS 11 kunnen we zeker zien als de grootste update sinds jaren. Deze update maakt van uw iPad een echt werkpaard. Ten eerste krijgt u toegang tot al uw belangrijke mappen en bestanden met een nieuwe app genaamd “Bestanden”.

Ipad-Bestanden-app, apple

Daarnaast kunt u met de update tekst, linkjes, afbeeldingen en nog allerlei andere bestanden verslepen van de ene app naar de andere.

iPad-multitasken-en-Drag-en-Drop, apple

Ook is de App Store op de iPhone en iPad volledig vernieuwd om zo nog meer informatie te krijgen. Een enorme verbetering als je het ons vraagt.

app-store-nieuw

iPad Pro

De nieuwe iPad Pro heeft een 10,5 inch scherm, en blinkt in elk opzicht uit met zijn voorganger. In plaats van zelf hier woorden aan vuil te maken spreken beelden meer dan duizend woorden:

Nieuwe Macs

Ook heeft Apple dit moment gebruikt om nieuwe iMacs aan te kondingen. De meeste iMacs hebben een boost gekregen in kracht, zoals dit ieder jaar gedaan wordt, maar Apple kwam ook met een verrassing. De iMac Pro werd namelijk geïntroduceerd. Dit is volledig nieuwe serie, en bedoeld voor de grootgebruikers. Voorzien van de nieuwste snufjes, en geschikt voor iedere computertaak. En, niet onbelangrijk, hij ziet er ook nog eens heel leuk uit.

iMac-pro

macOS High Sierra

Met macOS High Sierra zien we de trend die Apple met Snow Leopard ook heeft uitgevoerd. Deze update is namelijk bedoeld om de stabiliteit van het systeem te verhogen. Daarnaast zorgt het nieuwe Apple File System (APFS) ervoor dat uw computer minder ruimte verbruikt, en nog veiliger is. Dit klinkt ons helemaal niet verkeerd in de oren.

watchOS 4

watchOS 4 is de nieuwe update voor de Apple Watches, en maakt vooral de sportfunctie van de smartwatch vele malen beter. Met meer, en verschillende, uitdagingen wordt je nog meer gemotiveerd om jezelf tot het uiterste te drijven.

HomePod

De verrassing van de avond was toch wel de HomePod. Apple introduceert zichzelf met de HomePod ook op de slimme speaker markt.

homepod, apple

Niet alleen is de HomePod voorzien van zeven luidsprekers voor de mid- en hoge geluiden, maar is een in het midden van de speaker een basbox verwerkt. En de geluidvorming wordt automatisch aangepast aan de locatie waar de speaker zich bevindt. Aangezien dit een slimme speaker is kan met behulp van Siri verschillende commando’s worden uitgesproken om de muziek te bedienen. Zeker een gevaarlijke concurrent voor de slimme speakers van Amazon en Google.

Homepod-siri, apple

Wij hebben enorm genoten van de verschillende aankondigingen. Mocht u willen weten wat iOS 11, macOS High Sierra of de nieuwe apparatuur van Apple voor uw organisatie kan betekenen, kunt u met de volgende knop contact met ons opnemen.

Apple-WWDC-2017, Cloudcarrier