Nieuw Google Agenda uiterlijk

Afgelopen week heeft Google een nieuw uiterlijk aangekondigd voor de Google Agenda. Met de nieuwe Google Agenda kun je snel vergaderingen en afspraken plannen en herinneringen ontvangen over geplande activiteiten, zodat je altijd weet wat je te wachten staat. Agenda is ontworpen voor gebruik door teams. Je kunt je planning dus gemakkelijk delen met anderen en meerdere agenda’s maken die je met je team samen kunnen gebruiken.

Zo is te zien dat de agenda duidelijker leesbaar is geworden. Kleuren springen er beter uit, tekst is groter geworden, en datums hebben een vergroot uiterlijk gekregen.

Ook is het nu mogelijk meer informatie toe te voegen aan de ruimtes die bij een afspraak ingepland worden. Zo is te zien waar de ruimte zich bevind, wat voor faciliteiten de ruimte over beschikt en hoe groot deze is.

Het is nu zelfs mogelijk om meer informatie toe te voegen aan een afspraak. De volgende informatie kan je toevoegen:

  • Google Doc
  • Google Sheet
  • Google Slide
  • Lijstjes
  • Opgemaakte tekst (dikgedrukt, onderlijnd of cursief

Ook is het mogelijk om gemakkelijker agenda’s van anderen naast elkaar te leggen. Selecteer gewoon welke agenda’s je toegevoegd wilt hebben, en ze komen overzichtelijk naast elkaar te staan.

Naast deze mogelijkheden zijn er nog vele andere verbeteringen die je in gebruik vast wel zult ervaren. Wil je weten wat de mogelijkheden van Google G Suite voor jouw organisatie zijn? Neem dan contact met ons op.