Superkracht voor je team: De nieuwe MacBook Air met M3-chip

Macbook header
08 mrt

Revolutionaire prestaties met de M3-chip

Apple heeft de lat weer hoger gelegd met de introductie van de nieuwe MacBook Air-modellen in 13- en 15-inch formaat, uitgerust met de baanbrekende M3-chip. Deze nieuwste versie van de MacBook Air is een gamechanger in de technologiewereld, belovend met ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie. Prestatieverbeteringen zijn opmerkelijk, met een toename tot 60% sneller dan de M1-modellen en zelfs tot 13 keer sneller dan eerdere versies met een Intel-chip.

De M3-chip, met zijn geavanceerde Neural Engine, tilt AI-capaciteiten naar een hoger niveau. Waardoor de MacBook Air onbetwist blijft als de topkeuze voor AI-toepassingen in laptops. Bovendien komt deze nieuwe MacBook Air met ondersteuning voor wifi 6E. Die naast de traditionele 2,4 GHz en 5 GHz-banden, een extra 6 GHz-band toevoegt voor nog snellere en betrouwbaardere internetconnectiviteit.

Nieuwste MacBook Air M3-chip twee externe displays

Dubbele display ondersteuning

Een van de meest beste nieuwe features is de ondersteuning voor twee externe displays, een functie die lang op de verlanglijst van gebruikers stond. De nieuwe MacBook Air-modellen houden een slank ontwerp, ze hebben een batterijduur van maximaal 18 uur, en kunnen dus worden aangesloten op twee externe displays.

Met een verbeterde wifi-verbinding, die tot twee keer sneller is dan de vorige generaties, blijft de MacBook Air indruk maken. Het handhaaft ook zijn iconische aluminium unibody behuizing, nu verkrijgbaar in vier aantrekkelijke kleuren.

De beste keus voor jou en je team

Naast de bovengenoemde innovaties, beschikken de nieuwe MacBook Air-modellen over een verbluffend Liquid Retina-display, MagSafe-oplaadpoort, en een stil, ventilatorloos ontwerp. Deze eigenschappen, in combinatie met het robuuste macOS, bevestigen de MacBook Air als een superieure keuze voor professionals en teams die een krachtige, veelzijdige en betrouwbare laptop nodig hebben.

Vanaf 8 maart is de nieuwste MacBook Air verkrijgbaar, met prijzen die starten bij €1.299 voor het 13-inch model en €1.599 voor het 15-inch model. Beschikbaar in vier verschillende kleuren.

Ben je klaar om je team naar het volgende niveau te tillen met de nieuwe MacBook Air? Bestel vandaag nog door een mail te sturen naar sales@cloudcarrier.nl en ervaar de superkracht van de M3-chip!

Wil jij ook zo'n nieuwe MacBook Air?

Laat het ons hier weten!

Ik heb interesse!