Nooit meer dubbel geboekte vergaderruimtes met Joan 6 RE

Joan_6_RE_lifestyle_v2
26 mrt

Zeg vaarwel tegen meeting room verrassingen

Herkenbaar? Je denkt een vergaderruimte gereserveerd te hebben, maar bij aankomst is deze al bezet. Het leidt tot frustraties en je dagplanning is verstoord. Met de lancering van Joan 6 RE zijn deze irritaties verleden tijd!

Joan 6 RE: Een nieuwe dimensie in efficiënt ruimtebeheer

Ontdek de Joan 6 RE, het nieuwste product van Joan dat de toekomst van ruimtebeheer opnieuw definieert. Deze geavanceerde tool voor room booking combineert stijl met functionaliteit, waardoor je een ongekend niveau van efficiëntie bereikt. Naadloze integratie met jouw agenda’s van Google, Office 365, Outlook, en ondersteuning voor NTLM proprietary authentication protocol, Basic authentication, en iCalendar (.ics), zorgt ervoor dat de Joan 6 RE moeiteloos aansluit bij jouw bestaande systemen.

Speciaal voor jou ontworpen, maakt de Joan 6 RE het reserveren van ruimtes via je agenda, touchscreen of mobiele app moeiteloos. Zeg gedag tegen vergaderuitdagingen en verhoog je productiviteit, zonder dat het de hoofdprijs kost. Laat de Joan 6 RE jouw vergaderervaring transformeren.

Waarom kiezen voor de Joan 6 RE?

  • Sneller Reserveren: Ervaar hoe de Joan 6 RE jouw reserveringsproces versnelt, voor een efficiënter beheer van je ruimtes.
  • Toonaangevende Beveiliging: Jouw data is veilig met de geavanceerde encryptie van de Joan 6 RE, waarbij jouw privacy en veiligheid centraal staan.
  • Langere Batterijduur: Geniet van een lange batterijduur dankzij de geoptimaliseerde energie-efficiëntie, voor een gestroomlijnde workflow.
  • Modern en Slank Ontwerp: De Joan 6 RE combineert esthetiek met praktische bruikbaarheid, voor een stijlvolle en functionele aanvulling op jouw werkplek.
  • Gebruiksvriendelijk: Met een intuïtieve interface en duidelijk display zorgt de Joan 6 RE voor een probleemloze ervaring, zelfs in variërende lichtomstandigheden.

Transformeer jouw aanpak van ruimtebeheer met Joan 6 RE

De Joan 6 RE staat voor meer dan alleen technologische vooruitgang en design; het biedt een nieuwe manier van werken die jouw organisatie naar een hoger niveau tilt. Met zijn uitgebreide integratiemogelijkheden sluit het naadloos aan op jouw bestaande agenda-systemen, waardoor het de perfecte aanvulling is op jouw werkplek.

Ben je klaar om jouw beheer van vergaderruimtes te transformeren? Neem contact op met Cloudcarrier en ontdek hoe de Joan 6 RE jouw kantoorervaring kan vernieuwen of bestel direct via onze webshop

Shop nu

Joan 6 RE

Black

Shop nu

Joan 6 RE

Gray