Jabra Panacast: meeting room in a box

Waarom de Jabra PanaCast?

De Jabra PanaCast is het ideale video vergader-systeem dat online meetings op afstand verbetert. In bovenstaande video legt Michael alle mogelijkheden van de PanaCast uit. In dit blog bericht gaan wij verder in op de specificaties en de voordelen van de Jabra PanaCast ten opzichte van andere type webcams.

Om te beginnen heeft de Jabra PanaCast 3 ingebouwde camera’s die ervoor zorgen dat jij en je collega’s, altijd in beeld zijn. Waar andere systemen gebruik maken van camera’s die met behulp van een motor meebewegen, hoeft de Jabra alleen softwarematig de focus te verschuiven. Dit is veel sneller dan concurrerende producten. Neem als voorbeeld een vergadering waarbij 3 personen elkaar afwisselen met praten. De Jabra PanaCast zal flexibel switchen tussen de juiste personen die praten of brengt iedereen goed in beeld. Andere systemen zijn niet snel genoeg om dit te realiseren doordat de camara na detectie eerst fysiek moet draaien met een motortje.

Wat is de Jabra PanaCast?

De Jabra PanaCast is het nieuwste videovergadering systeem, dat met zijn intelligente 180° camera elke situatie goed op beeld zet. Door de drie camera’s van 13 megapixel is elk persoon en object duidelijk in beeld. Ieder kantoor, lokaal, of vergaderzaal zal, ongeacht de ruimte, optimaal met dit systeem kunnen werken. De functie “Intelligent Zoom” zorgt ervoor dat iedere deelnemer wordt gevolgd tijdens bijvoorbeeld een presentatie. Het systeem is Plug & Play, en dus eenvoudig aan te sluiten op iedere PC, Laptop en MacBook. De Jabra PanaCast is een compact systeem dat eenvoudig mee te nemen is naar een spreekruimte of klant..

Bekijk ook de kortingsactie: Jabra PanaCast “meeting room in a box” 

nu voor maar € 675 ,- excl. btw

Liever eerst een van onze Jabra expert spreken? Bel ons gerust via 088-2522010.

Plug and play

Het Jabra videovergadering systeem is plug-and-play en kan door één USB-C kabel aangesloten worden op jouw laptop of Macbook. Hieronder is te zien dat de hub de verbindende factor is tussen de PanaCast en de laptop. Het is dus mogelijk om niet alleen je laptop aan het systeem te koppelen, maar eventueel ook een presentatie scherm.

Hieronder de Plug-and-play weergave van het systeem op  jouw laptop.

Hebben wij je interesse gewekt?

Vergader jij veel online of geef je online les? Check dan zeker één van de onderstaande Casus.

Check hier onze Demo youtube video  over de Jabra PanaCast Of bekijk de aanbieding Jabra PanaCast: Meeting room in a box

Aanvraag formulier Jabra Panacast

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.