Geen inflatiecorrectie in 2024 vanuit Cloudcarrier

Coins_Piggy_bank_Hands_Colored_background_590454_1280x853
13 dec

Wat is inflatie?

Hoe hoog de prijzen in Nederland zijn, verandert elk jaar. Soms gaan de prijzen omhoog, dat noemen we prijsinflatie. Als de prijzen omhoog gaan, worden onze kosten ook hoger.

In alle lagen van de samenleving zijn de effecten van de extreem hoge inflatie merkbaar. De uitzonderlijke prijsstijgingen over de afgelopen twee jaar zijn hiervan de oorzaak. De afgelopen twee jaar is het inflatiepercentage vergelijkbaar met die van de piek van de oliecrisis in 1975.

Geen inflatiecorrectie

In januari 2024 voeren de meeste bedrijven een prijscorrectie door op hun tarieven. Vaak wordt de correctie gebaseerd op het inflatiecijfer (consumentenprijsindexcijfer van het CBS).

Voor prijsstellingen maken we bij Cloudcarrier onderscheid tussen “eigen diensten” en producten en diensten die we “wederverkopen”.

Voor onze “eigen diensten” voeren wij meestal in januari een prijscorrectie door. Wij hebben in onze plannen voor 2024 enorm veel efficiëntie verbeteringen in het vooruitzicht door het standaardiseren van processen en de hulp van AI. Hierdoor zijn wij minder genoodzaakt om onze “eigen diensten” duurder te maken en willen deze meevallers graag doorgeven aan onze trouwe klanten. Er zijn dus geen prijscorrecties in januari voor onze eigen diensten!

Voor de producten en diensten die we “wederverkopen” kan op ieder moment een prijscorrectie worden doorgevoerd, dit komt omdat wij dit laten bepalen door de prijscorrecties van desbetreffende fabrikanten en leveranciers, hier hebben wij geen invloed op.

Ook in 2024 zorgt “de werkplek waar je blij van wordt!” voor een beter rendement! Daar doen we het voor!

Spaarvarken voor blog inflatiecorrectie
Al het nieuws
Vergelijking van Apple MDM-oplossingen: Wat is het beste voor jouw bedrijf?
Apple MDM vergelijking
17 jun

Vergelijking van Apple MDM-oplossingen: Wat is het beste voor jouw bedrijf?

Lees meer
Apple WWDC 2024 recap
Thumbnail Cloudcarrier tech talks wwdc
11 jun

Apple WWDC 2024 recap

Lees meer
Apple Vision Pro ervaringen bij Cloudcarrier
Apple Vision Pro Demonstration
07 mei

Apple Vision Pro ervaringen bij Cloudcarrier

Lees meer

Efficienter werken

In plaats van de kosten simpelweg door te berekenen aan onze klanten, hebben we intern geïnvesteerd in efficiëntie. We zetten in op slimmer werken, automatisering en het gebruik van AI-tools om onze processen te verbeteren en productiever te worden. Door deze verbeteringen kunnen we meer doen op dezelfde werkdag en kunnen we de kosten beter beheersen zonder de last door te schuiven naar onze klanten.

We geloven in transparantie en open communicatie met onze klanten. Door duidelijk aan te geven waarom we geen inflatiecorrectie doorvoeren, willen we een gevoel van partnerschap opbouwen. We delen graag onze inspanningen om kosten onder controle te houden en onze dienstverlening te verbeteren.

Bij Cloudcarrier kijken we naar de lange termijn en zijn we vastbesloten om waarde te blijven leveren aan onze klanten, zelfs in uitdagende economische omstandigheden. Door nu geen inflatiecorrectie toe te passen, hopen we onze klanten gerust te stellen en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Meer weten over de producten & diensten van Cloudcarrier?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Contactformulier