Even voorstellen: Business IT & Management afstudeerder Manuel

Vanaf 1 februari hebben we bij Cloudcarrier een nieuwe medewerker. Graag stelt hij zich even voor.

Mijn naam is Manuel en ik ben een 22-jarige student op Hogeschool Utrecht. Ik doe de opleiding Business IT & Management en zit in mijn laatste leerjaar. Mijn laatste semester bestaat uit een afstudeeronderzoek bij Cloudcarrier, hier ben ik vorige week met veel plezier mee begonnen.

Ik zal het komende half jaar naast het afstuderen ook met Michael aan de slag gaan om het Cloudcarrier merk beter in de markt te zetten. Mijn doel is om Cloudcarrier de naam te geven die het verdiend. U zult in de komende maanden dan ook meer, en beter zien hoe Cloudcarrier werkt, en wat ons zo uniek maakt. Bij Cloudcarrier zijn we overtuigd van onze diensten en helpen bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Ik ga ervoor zorgen dat u dat ook ziet. Daarnaast wil ik aan het eind van mijn stage ook de Cloudcarrier tafeltennis kampioen titel hebben behaald.

manuelOp mijn studie sta ik bekend als een echte Apple fanaat, en ik probeer dan ook altijd op de hoogte te zijn van het laatste technologie nieuws. Naast technologie vind ik het heel leuk om in het weekend met de mountainbike het bos in te gaan, of muziek te maken.

Wilt u meer weten over mij en mijn werkzaamheden? Bij mijn (mail)adres staat de deur altijd open.

Groeten Manuel
[email protected]