Apple Vision Pro | Demo

Vision Pro Blog header (2)
07 feb

Apple Vision Pro

Maak kennis met de nieuwste revolutie in visuele technologie: de Apple Vision Pro in Nederland! Ontdek hoe deze innovatieve bril je kijk op de wereld zal veranderen en schrijf je in voor een Vision Pro demo bij Cloudcarrier!

Klaar om de Apple Vision Pro in actie te zien? Meld je hier aan voor een demo en krijg als eerste de kans om de Vision Pro te testen en ervaren!

De Apple Vision Pro is jouw toegangspoort tot een nieuwe wereld van visuele beleving. Met deze geavanceerde bril wordt het verkennen van je omgeving een avontuur vol verrassingen. Van het bekijken van je favoriete video’s tot het navigeren door de stad, de Apple Vision Pro biedt een naadloze en intuïtieve ervaring voor iedereen. Laat je verrassen door de eenvoud en de kracht van deze cutting-edge technologie, en ontdek hoe het je kijk op de wereld zal veranderen!

Michael Linszen | Commercieel directeur met Apple Vision Pro

Release Vision Pro

Na een paar spannende weken wachten was het afgelopen zondag 4 februari zo ver. We konden de Apple Vision Pro op Schiphol ophalen. De rest van de collega’s (+ aanhang) verzamelde zich op het kantoor in Harderwijk waar de Apple Vision Pro vervolgens ook naartoe kwam. Op kantoor werd er volop mee geëxperimenteerd en gespeeld. Bekijk de video van afgelopen zondag!

Uitvoerig testen

Onze nieuwste aanwinst heeft een grondige testrit ondergaan door al onze collega’s. Iedereen heeft de kans gekregen om deze cutting-edge bril uit te proberen. Met een mix van enthousiasme en nieuwsgierigheid hebben we elk aspect van de Vision Pro verkend, van de verfijnde beeldkwaliteit tot de naadloze integratie van geavanceerde functies. Het was een opwindende ervaring om te zien hoe deze innovatieve technologie ons dagelijks leven kan verbeteren en we kunnen niet wachten om onze bevindingen met jullie te delen!

Demonstratie bij Cloudcarrier

Ben je klaar om de toekomst van visuele technologie te ervaren? Schrijf je nu in voor een exclusieve demonstratie van de Apple Vision Pro bij Cloudcarrier! Ontdek hoe deze revolutionaire bril jouw wereld kan transformeren tijdens een interactieve sessie onder begeleiding van onze experts. Mis deze kans niet om als een van de eersten de Vision Pro te ervaren en schrijf je vandaag nog in voor onze demonstratie!