De soepele overgang van Lev-WN naar het nieuwe kantoor

LEV-WN samenwerking voor de verhuizing
21 dec

Ontdek hoe Cloudcarrier een vlekkeloze overgang naar het nieuwe kantoor mogelijk heeft gemaakt, van de internetopstelling tot het behoud van de IT-infrastructuur. Dinie van Lev-WN deelt haar perspectief op de professionaliteit en samenwerking van het Cloudcarrier-team.

Vlekkeloos Overgangsproces

Dinie van Lev-WN prees de cruciale rol van Cloudcarrier bij hun kantoorverhuizing, waarbij de verwachtingen werden overtroffen. Ondanks de gebruikelijke uitdagingen bij kantoorverhuizingen voerde Cloudcarrier de overgang naadloos uit. 

Dinie: “Maandag hebben ze op het oude kantoor alle access points verwijderd, die hebben ze meegenomen en in het nieuwe kantoor hebben ze hier geloof ik iets van 300 meter aan kabels gelegd over het plafond. Op dinsdag kwamen de verhuizers en zou dus ook het internet werken. Ik kwam dinsdagmiddag binnen en Joey zei ‘Nou het werkt allemaal’ dus ik vraag naar het wachtwoord. ‘Nee hoor, is hetzelfde als wat het was.’ Nou, echt waar, ik zet mijn computer neer en ik had meteen verbinding, helemaal geen gedoe. Je hoort zo vaak op feestjes, partijen of van familie: verhuizen is ellende en hou maar op over dat internet. Nou, bij ons echt niet, het loopt echt super. Helemaal gesmeerd, echt heel knap.” 

Nieuwe entree kantoor LEV-WN

Minimale Onderbreking

De dienstverlening van Cloudcarrier ging verder dan alleen de internet opstelling. Ze schatten nauwkeurig de benodigde tijd voor het hele proces in. Dinie benadrukte de responsiviteit en probleemoplossende aanpak van Cloudcarrier, met nadruk op de minimale onderbreking tijdens de overgang. Hun snelle acties en effectieve communicatie zorgden voor een probleemloze verhuizing, waardoor ze lof ontvingen voor hun uitstekende service.

Nieuwe entree kantoor LEV-WN
"“Als je wat vraagt, wordt er meteen actie ondernomen en kom je er niet uit dan heb je het erover en kom je er altijd uit. Super goede service!”"

Dinie Lev-WN

Continuïteit van IT-infrastructuur

De overgang verstoorde de IT-infrastructuur van Lev-WN niet. Het merendeel van de operaties verliep naadloos. De verbeterde fysieke opstelling, met het hele kantoor op één niveau, elimineerde connectiviteitsproblemen die zich voordeden in het vorige gebouw.

Positieve Feedback over Google Meet Hardware

Dinie toonde zich tevreden over de Google Meet-hardware en merkte op dat er nog meer uit te halen valt. Hoewel het al gunstig was voor presentaties en discussies, gelooft Lev-WN dat ze er nog meer waarde uit kunnen halen. 

Training voor Verbeterd Gebruik

Met betrekking tot de Google Meet-hardware erkende Dinie de mogelijkheid van verbeterd gebruik. Dinie benadrukte het belang van een duidelijke handleiding of gebruiksaanwijzing voor de functies van de hardware.

Samenvattend speelde de ondersteuning van Cloudcarrier een grote rol in de soepele kantoorovergang van Lev-WN, van internet opstelling tot continuïteit van IT-infrastructuur en efficiënt gebruik van Google Meet-hardware.